Strona główna > Grupy > Włosy > maska
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

maska

smerfetka710
5 października 2011
Fryzjer powiedział mi ze mam bardzo mało włosów i są bardzo zniszczone,mam nauturalne włosy sredni blond,ale lubie kolory jasne jasny blond i zawsze farbuje ję na nie...On mi doradził maske Wax czy coś takiego ktorą sie nakłada na ciepło,ale ja niee wiem gdzie to można kupić i jak to wygląda..do tego mam włosy jak siano twarde,ale to po wodzie chlorowanej,ponieważ sie przeprowadziłam do szczecinia i tu ta woda jest okropna?może ktoś mi pomoć??

Mimi
10 października 2011
wiesz co sprawdz sobie w hurtowni fryzjerskiej veba.pl tam na pewno znajdziesz różnego rodzaju maski na ciepło wiem, że jest takie specjalne błoto spa do włosów właśnie na ciepło tutaj znalazłam do niego podgrzewacz, zobacz sobie czy takie cos Cie interesuje http://www.veba.pl/product-pol-7134-Podgrzewacz-do-blota-TEPIDARIUM.html

afrodytka
4 stycznia 2012
Oooo Mimi, właśnie pisałam przed chwilą w innym wątku, że poszukuję dobrej leczniczej odżywki do włosów, a z tego co widzę to to błoto spa do włosów z Veby wydaje się być bardzo dobre. Ciekawa jestem jak to działa, poszukam jeszcze, ale może skuszę się na coś takiego.