Strona główna > Grupy > Włosy > Doczepiane włosy
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

Doczepiane włosy

domcia120
8 lipca 2010
Cześć dziewczyny :*
Mam problem bo chcę sobie doczepić włosy i boję się że będę miała z tym problem
bo swoje włosy mam bardzo krótkie prawie nie sięgają mi ramion ...
jak myślicie czy będzie to bardzo widać ?

izunia3108
8 lipca 2010
Wszystko zależy od tego na ile naturalnie wyglądają włoski które chcesz sobie doczepić i czy są dokładnie tego samego koloru :) Jeśli wyglądają przyzwoicie i mają dokładnie ten sam odcień to nie powinno się to rzucać w oczy i będzie wyglądać dość naturalnie, choć kilka osób na pewno zauważy różnicę ;)

Ela
8 lipca 2010
wszystko zależy od koloru o zrobienia.
Tylko nie doczepiaj sobie tak jak Mucha!
Najlepiej jest wymieszać włosy, a nie wkładać je pod spód.

(?)
11 lipca 2010
Dokladnie,wazne by kolor sie nie roznil i umiejetnosci fryzjerki,najlepiej jest potem je dobrze wycieniowac .Ja wlasnie czekam na dostawe,Kolezanka ma mi kupic,niby naturalne.Beda klejone na klej.Jak juz bede je miala na glowie to dam znac jak to wyglada:)

corinka
24 sierpnia 2010
Myślę, że doczepione włosy jeśli nie są zrobione przez profesjonalistę, który ma w tym spore doświadczenie to zawsze będzie widać i wtedy wygląda to dość nieładnie. Według mnie lepsza dobrze dobrana fryzura z naturalnych, dobrze dobranych włosów.

ola87r
14 września 2010
dokladnie tez tak uwazam dlatego doczepialam sobie w Denique w wawie

aluta20
19 października 2010
Ja osobiście uważam, że powinnaś się jeszcze wstrzymać, chyba smasz za krótkie. Mnie się w ogóle nie podobają doczepione włosy bo to zawsze widać że coś jest nie tak z nimi :) Może zaczekaj jak ci same odrosną... A jak już się zdecydujesz to koniecznie idź do profesjonalistki żeby ci tego nie zniszczyła :)

kosmiczna
22 stycznia 2011
ja Ci do krótkich włosów polecam metodę clip in. sama mam włosy sporo przed ramiona (z tylu wycięte któciutko, przód troszkę dłuższy - do brody) i mam tak dobrze dobrany kolor, że nie widać miejsca przejścia moich włosów i włosów doczepionych na spineczki:) mogę Ci polecić sklep hairservice.pl Ja tam kupowałam i moje koleżanki też i jak na razie żadna z nas nie może narzekać:)

teresa1998
31 lipca 2011
http://elkaaapl.gliteruje.pl- tam znajdziesz odpowiedz , dużo dorad ,polecam ! :)