Strona główna > Grupy > Włosy > Doczepiane włosy .
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

Doczepiane włosy .

domcia120
16 maja 2010
Hej dziewczyny :* Orientujecie się może w jakiej cenie są włosy doczepiane na spinki ?
i jak takie włosy się utrzymują ? Może któraś z was miała doczepiane to mi poradzi :)

Bo z tego co wiem to strasznie się plączą i nie da sie tego rozczesać :p

agusiaczek
16 maja 2010
To zależy czy szukasz sztucznych czy prawdziwych. Ja sztuczne kupiłam na allegro za 146 zł i powiem, że dobre są do przyczepienia od czasu do czasu, bo są ciężkie, twardsze i drapią mnie w plecy. Kolejnym minusem jest to, że pomimo zapewnień producenta nie da się ich zafarbować czy rozjaśnić, ani pokręcić.
Prawdziwe są droższe, ale przy odpowiedniej pielęgnacji możesz z nimi robić co chcesz. Fakt, że są suche i lubią się plątać, ale wystarczy że będziesz na nie nakładać dużo odżywek, a problemu nie będzie. Nawet słyszałam, że można je od czasu do czasu pomoczyć w płynie do płukania tkanin. Jest jeszcze kwestia czy pasma, bądź złącza keratynowe nie będą Ci przeszkadzać przy spaniu, bo jednak na początek je czuć na głowie.

Jeśli się zdecydujesz na spinki i naturalne włosy, zorientuj się czy nie jest taniej kupić osobno pasm i osobno spinek. Pasma potem sobie podzielisz wg uznania, a spinki doszyjesz, bo tym sposobem czasem wychodzi taniej.

domcia120
16 maja 2010
Właśnie chciałam z prawdziwych włosów żeby nie było takiego kłopotu ale obawiam się ceny :p

agusiaczek
16 maja 2010
Zajrzyj na allegro, tam jest wiele ofert.

Szlachetna
13 czerwca 2010
Ostatnio widziałam na ulicy taką pannę z doczepianymi włosami. Ewidentne to było. OD pewnego miejsca na długości te włosy miały inną fakturę i były rzadsze. Obawiam się ze nie da się osiągnąć naturalnego efektu. Zawsze będzie widoczne że to nie twoje włosy. Ale sto razy lepiej wyglądają prawdziwe, po sztucznych widać że nie są naturalne.

kosmiczna
22 stycznia 2011
ja kupiłam swoje za 285pln i są do pasa:) zajrzyj na hairservice.pl mają czasem fajne promocje. włosy są naturalne i bez problemu mogę na nich robić loki lub prostować.

teresa1998
31 lipca 2011
http://elkaaapl.gliteruje.pl- tam znajdziesz odpowiedz , dużo dorad ,polecam ! :)