Strona główna > Grupy > Włosy > Szkoła Fryzjerska .
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

Szkoła Fryzjerska .

domcia120
15 kwietnia 2010
Cześć dziewczyny . Chciałam się dowiedzieć czy , któraś z was kończyła szkołę fryzjerską . Ja wybieram się do zawodówki w cyklu 3 - letnim i chciała bym wiedzieć jak wygląda pierwszy rok w takiej szkole itp z góry dzięki :)

Niuniaaa
15 kwietnia 2010
dobry wybór.. wiekszosc uwaza ze zawodówki to jest wstyd i siara... ze same nieuki tam sa... ze liceum jest lepsze o wiele albo technikum.. a to wcale nie prawda nie zgadzam sie z tym... ja chodze do liceum i wcale nie jest takie lepsze.. bo co sie ma po nim.. nic tylko mature.. a w technikum.. znowu bardzo duzo osob nie zdaje egzaminu zawodowego .. a idac do zawodówki na fryzjerke to fajna sprawa..;p i przydatny zawód;]a jak ma sie jeszcze do tego smykałke to dobry zarobek ;]
z tego co wiem bynajmniej u nas w szkołach zawodowych. juz od pierwszego roku maja praktyki dwa razy w tygodniu...a trzy pozosatłe to normalne dni nauki.. no i tez jezdza na rózne kursy fryzjerskie.. ponoc jest bardzo fajnie i sa miłe wspomnienia..

teresa1998
31 lipca 2011
http://elkaaapl.gliteruje.pl- tam znajdziesz odpowiedz , dużo dorad ,polecam ! :)