Strona główna > Grupy > Włosy > Odżywka
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

Odżywka

Ela
15 lutego 2010
Jakiej używacie odżywki bez spłukiwania? Polecacie coś?

marcinka
16 lutego 2010
Hej! Ja używam jedwabiu w płynie,naprawde działa. SILK THERAPY firmy Biosilk. Po innych wypadały mi włosy. Po tej rozczesują się bardzo łatwo i nie trzeba spłukiwać-a to dla mnie ważne.Nie są tłuste ani ciężkie,pięknie pachną. Polecam serdecznie!!!

SummerOblivion
16 lutego 2010
ja używam jedwabiu firmy loreal.

Ela
16 lutego 2010
Jedwabiu jeszcze nie używałam, przede wszystkim trzymałam się tych co oferują znane nam marki z reklam. Różnie z nimi bywało. Znowu wróciłam do Pantene - ale ta jest do spłukiwania..

Ela
16 lutego 2010
A używałyście może naftę kosmetyczną?

XxLadyxCocainexX
17 kwietnia 2010
Ja osobiście wolę splukiwane odzywki bo nie obciazaja tak wlosow ale zgadzam sie ze jedwab jest rewelacyjny:)

Farai
17 maja 2010
ja również używam jedwabiu tego co marcinka. nie obciąża włosów, jeśli nałoży się odpowiednia ilość, a jedwabiu nakłada się małe ilości:) włosy są miękkie i wyglądają bardzo zdrowo;)

Szlachetna
31 maja 2010
Ja mam tez jedwab. I naftę;) Ale naftę się spłukuje. Co do niespłukiwanych odżywek to miałam kiedyś kokosową z Joanny. Ale znacznie bardziej wolę odżywki do spłukiwania. Teraz używam glis kura i jestem zachwycona.

vogue
5 czerwca 2010
jeśli o mnie chodzi to ja stosuję głownie odżywki, które się spłukuje, ale też zdarzają się preparaty, który się nie spłukuje, najczęściej to są jakieś mgiełki, które w bardzo prosty sposób można rozpylić na włosiach,
ktoś przede mną pisał o nafcie, a ja jakiś czas temu odkryłam bardzo dobry środek URT-OIL z naftą oczyszczoną. Bardzo dobry środek, który pomaga zregenerować zniszczone włosy, ale też zwalcza łupież.

(?)
1 września 2010
ta która ja używam odżywkę reonstruującą z sanotint nie spłukuje mysłałam że jak wysusze włosy to szybko pózniej zrobią się tłuste ale tak nie było więc podwójnie jestem z niej zadowolona.

teresa1998
31 lipca 2011
http://elkaaapl.gliteruje.pl- tam znajdziesz odpowiedz , dużo dorad ,polecam ! :)