Strona główna > Grupy > Włosy > włosy
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

włosy

niunka710
4 lutego 2010
Mam taki problem ze zmieniłam tabletki antykoncepcyjne i chyba to jest przyczyna moich włosów tzn ze wypadaja czy to moze miec cos wspolnego?mielsicie taki problem???

pielegniarka86
4 lutego 2010
tak , mojej koleżance też zaczęły wypadać włosy jak odstawiła tabletki i znowu zaczęła je brać po krótkim czasie. Ona używała Radical w ampułkach i jej włosy wróciły do normy.

SummerOblivion
5 lutego 2010
możesz spróbować odżywki wax. Włosy po niej szybko wróciły mi do normy.

niunka710
5 lutego 2010
to wlasnie przez tabletki antykoncepcyjne zaczeły mi wypadac włosy i dlatego je odstawiłam na ulotce działania nieporzadane jest łysienie i to pewnie przez te tabletki jestem prawie łysa:(juz nie bede brała tabletek anty sparzyłam sie do nich...

agusiaczek
5 lutego 2010
Czy po wcześniejszych wypadały Ci włosy? Musisz iść do ginekologa i powiedzieć mu o skutkach ubocznych, niech Ci zmieni tabletki.

Szlachetna
13 czerwca 2010
Jesteś pewna, że to przez tabletki? Mi wypadają włosy parę razy w roku, nawet kilka tygodni. Oczywiście wtedy staram się bardziej o nie dbać. Używam masek, jedwabiu, ograniczam suszarkę i wmasowuję w skórę głowy urt-oil z naftą oczyszczoną. Zawiera dodatkowo pokrzywę i dobrze działa na włosy. Są mocniejsze a skóra głowy się nie przetłuszcza.

teresa1998
31 lipca 2011
http://elkaaapl.gliteruje.pl- tam znajdziesz odpowiedz , dużo dorad ,polecam ! :)