Strona główna > Grupy > Włosy > nietypowe pytanie!!!
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

nietypowe pytanie!!!

niunka710
11 stycznia 2010
dowiedziałam sie ze mam strasznie podrazniona skore głowy i czerwona do tego swedzi mnie!!mysle ze to jakis szampon podraznił moja skore głowy i tak myslałam zeby sprobowac z szamponem dla dzieci zeby troche to załagodzic np bambino?czy ktos miał taki prooblem i jak mozna takie cos chodz troche załagodzic??

(?)
11 stycznia 2010
a dlugo to juz trwa?moze idz do dermatologa?

kamila
12 stycznia 2010
miałam taki problem pamiętam... ale to było parę ładnych lat temu... Nie pamiętam co zrobiłam, ale chyba zmieniłam szampon i na pewno nie drapałam głowy, bo to jesczze bardziej podrażnia...

SummerOblivion
12 stycznia 2010
Tak jak przedmówczenie: idź najszybciej do dermatologa! no i nie drap głowy...

Maery
12 stycznia 2010
Ja tak miałam ostatnio i Clear mi pomógł. Ale nie wiem czy to nie przypadek i czy powodem nie były odrastające włosy po ciąży jak mi wypadły.

Adka
12 stycznia 2010
Lepiej idz do dermatologa,on ci przepisze specjalny lek,ktory pomoze,a tak samemu to jeszcze anóż sobie zaszkodzisz.
I dbaj o to abys miala swoja wlasna szczotke do włosow,nie pozyczaj nikomu ,bo rożnie bywa.

pleasure
12 stycznia 2010
ja teżto przechodziłam. nie wiem co to dokładnie było, ale poszłam z tym do dermatologa, pani doktor przepisała mi specjalny szampon leczniczy - przeszło:) wiem, że to nbyło zarazliwe,
tylko nie pamietamjak sie to nazywało:(

teresa1998
31 lipca 2011
http://elkaaapl.gliteruje.pl- tam znajdziesz odpowiedz , dużo dorad ,polecam ! :)