Strona główna > Grupy > Włosy > Nivea
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

Nivea

niunka710
10 stycznia 2010
czy warto kupic szampon Nivea diamentowy blask?ktos uzywał tego szamponu ja juz uzywałam duzo szamponów ale jeszcze z nivei nie mialam i tak mysle czy warto sprobowac?

niunka710
10 stycznia 2010
nie moge dobrac sobie szamponu kupilam sobie syoss pozniej clear fruktis ale po nich mnie swedzi głowa i zaraz mam tluste aaa nigdy wlosy mi sie tak szybko nie przetluszczały macie jakies propozycje dodam ze mam naturalne włosy nie farbowane jedynie od czasu do czasu je prostuje nie mam pomyslu na szampon aaa juz mam dosyc mycia włosów codziennie!!!!

agusiaczek
10 stycznia 2010
Nie warto! Kupiłam go, dostałam łupieżu, a włosy i tak nie dostały objętości. Już lepszy jest Herbal Stop grawitacji.

pielegniarka86
10 stycznia 2010
nie warto, ja miałam go i szału nie robi! Ja używam Dove i uważam, że jest najlepszy

Adka
10 stycznia 2010
Dokładnie! Oni chyba złą nazwe dali do tego produktu,bo wcale DIAMENTOWEGO BLASKU nie widać:-(

niunka710
11 stycznia 2010
To jaki byscie mi poleciły szampon??do włosów naturalnych nie farbowanych jedynie od czasu do czasu prostowanych prostownica i do tego mi sie pusza:(

domcia120
11 stycznia 2010
No ja też nie odczułam różnicy po tym szamponie może tylko tyle , że ładnie pachną włosy :pp

pielegniarka86
11 stycznia 2010
ja polecam Dove

kamila
11 stycznia 2010
Stapiz Sleek Line polecam :) Nivea ładnie pachnie, fajnie się pieni... A pozatym miałam po nim siano

niunka710
11 stycznia 2010
a gdzie Stapiz Sleek Line mozna kupic?

czarnulka1724
13 stycznia 2010
też polecam Dove, ostatnio jestem bardzo zadowolona z tej linii kosmetyków

Adka
13 stycznia 2010
Ja polecam szampony z firmy matrix.

Madziusiaxxx
13 stycznia 2010
Używałam Nivea własnie diamond gloss i przyznam że nic specjalnego ;/
Nie polecam ;p
Choc każdy ma inne włosy i skóre głowy więc Tb np. może sie spodobac efekt,a ja osobiście go nie odczułam ;]

vogue
28 maja 2010
Mnie też najbardziej chyba do gustu przypadł Dove i Pantinee. Chyba najbardziej z tych szamponów jestem zadowolona, po innych moje włosy były sztywne i nie chciały się układać.
Przyznam, że tez miałam ten Nivea i jakoś wcale nie powalił mnie na kolana;/