Strona główna > Grupy > Włosy > Syoos
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

Syoos

niunka710
14 grudnia 2009
zaczełam uzywaz szamponu syooss tego z pomaraczwa obwodka do tego odzywke i jak umyje włosy to juz na drugi dzien mam tluste włosy czy wy tez tak macie??odrzywki duzo nie daje na włosy i dobrze splukuje moze ten szampon jest nie dla mnie???

agusiaczek
14 grudnia 2009
Ten szampon jest dobry, ale nie do częstego stosowania... używaj go od czasu do czasu.

niunka710
14 grudnia 2009
Czyli on nie jest do codziennego stosowania???ah ah aa znacie jakis szampon do codziennego stosowania ktory nie obciaza włosów i jest naprwde dobry??nie mam włosow farbowanych tylko swoje...

domcia120
14 grudnia 2009
AGUSIACZEK ma rację a tak na co dzień kup sobie szampon do włosów przetłuszczających się :)

Ja myję włosy co 2 dzień czasami nawet dziennie to zależy i stosuję tą odżywkę z syoos ale czarno-różową i nic mi się z włosami nie dzieję wręcz przeciwnie mam fajne włosy w dotyku itp ...

niunka710
15 grudnia 2009
domcia?stosujesz tez szampon czy tylko odzywke??ja nigdy nie mialam problemu z wlosami tzn chodzi mi o to ze tak sybko mi sie nie przetluszczały...tylko po tym szamponie z odrzywka mam odrazu na drugi dzien włosy tluste ja zawsze je myje rano...

domcia120
15 grudnia 2009
To zależy ja tak mam po szamponie z timotei

niunka710
15 grudnia 2009
chciałam sprobowac szamponu clear lub nivea diametowy blask musze zmienic szampon bo dluzej tak nie wytrzymam...

pleasure
15 grudnia 2009
a ja używam szamponu bambi i mam po nim super włosy:) (ale z tego co wiem nie wszystkim pasuje).
raz w tygodniu stosuje maseczke do włosów blond henna wax treatment, polecam:)

pielegniarka86
15 grudnia 2009
nivea diamentowy blask stosowałam i szału nie robi... włosy są miękkie, ale nie błyszczą bardziej niż zwykle. Ja używam Herbal essences "błyszczę więc jestem" i jestem zadowolona, bo włosy mi pięknie pachną a dla mnie to podstawa!

niunka710
15 grudnia 2009
ja nigdy nie stosowałam nivei i kusi mnie zeby sprobowac...albo gliss kura

pleasure
15 grudnia 2009
mnie nivea uczula:/

nie dawno kupiłam herbala essences "grawitacji nie" i cała głowa mnie swędziała :( a tak ładnie pachnie....

agusiaczek
15 grudnia 2009
Ja po nivei mam łupież- zawsze. Teraz też się skusiłam na ten z serii volume- ale żadnej rewelacji... Po Herbalu z tej wesołej serii "stop grawitacji" mam ładne włosy.

niunka710
15 grudnia 2009
aa ktos stosował gliss kura?

SummerOblivion
15 grudnia 2009
tak naprawde odżywki typu gliss kur, nivea, pantene etc. nie działają w żaden szczególny sposób oprócz tego że porostu włosy są gładkie i się łatwiej rozczesują. nie zwiększa objętości ani nie będą mocniejsze. fajna jest odżywka WAX, są różne jej typy do włosów kruchych, słabych, zmęczonych częstym farbowaniem. Można ją znaleźć w necie, aptece, ale chyba najtaniej widziałam w sklepie zielarskim. ja kupiłam na włosy wypadające i włosy te co miałam kiedyś odrosły [:

domcia120
16 grudnia 2009
Z Gliss kura Polecam !! Różowy szampon i odżywkę . Fajnie pachnie i włosy są fajne po nim :))

styx
16 grudnia 2009
Różowy szampon? Cóż to takiego?
Uwaga! mężczyzna!

domcia120
16 grudnia 2009
szampon czytać nie umiesz ? http://www.henkel.pl/plp/content_images/GK_Conditioner_NutriProtect_CEE1_76654_300dpi_1772H_1772W.jpg

Adka
18 grudnia 2009
W sumie w tych szamponach to wiecej jest pachnideł niż preparatów do pomocy..Najlepsze sa domowe kuracje...Zóltko jajek,ocet...I najwazniejsze to myć włosy pod letnią wodą! Nie pod gorocą:-)

kamila
20 grudnia 2009
Szampon sleek line z jedwabiem i balsam do włosów lub maskę tej samej serii od Stapiz.
Gliss kur... Na mnie nie działa. Nivea jest ok, herbal ślicznie pachnie, a reszta mi nie podchodzi

Ela
21 grudnia 2009
a ja chwale sobie gliss kur ;]