Domciu jesli to twoja fotka w awatarze to wcale nie masz malych oczkow i wcale nie widac ze kredka ci je bardzo pomniejszyla:) ja tu widze wielkie oczyska:)
Jesli oczy sa male (ale nie opadajace powieki i nie plaskie) to aby optycznie je powiekszyc najlapiej jest uzywac 3 cieni ,najciemniejszy przy zewnetrznym kaciku ,posredni posrodku a najjasniejszy przy wewnetrznym kaciku i ladnie rozetrzec granice,mozna zrobic kreske ale ja potem delikatnie rozetrzec np tym najciemniejszym cieniem w ten sposob otwieramy oko.
Kazda z nas jest inna i metoda prob i bledow dochodzimy do perfekcji .Ja mam male oczy i do tego plaskie powieki .Jesli pomaluje sie odpowiednio jak powinnam przy oczach malych moje powieki moga sie wydawac jeszcze bardziej plaskie a jesli pomaluje sie odpowiednio dla oczu z plaskimi powiekami optycznie pomniejszam moje male oczyska;)
Staram sie wyposrodkowac tak zeby bylo dobrze:)kazda z nas ma inna urode nie trzeba sie tak sztywno trzymac ustalonych regul,najlepiej jest probowac wszystkiego:)
Ja to w ogole mogla bym spac z lusterkiem i pedzlami:)takie zboczenie;)