Strona główna > Grupy > Włosy > aaaa....znowu włosy
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

aaaa....znowu włosy

pleasure
27 sierpnia 2009
Dziewczyny ja wiem...zamęczam was strasznie tymi moimi problemami, ale już nie moge:(
co poradzicie mi na wypadające włosy? dokładnie chodzi o to: parę lat temu zaczęłam regulować sobie brwi. w końcu zrobiły się cieńkie (nie bardzo cieńkie) i parę osób zaczęło zwracać mi uwagę, że lepiej bym wyglądała w grubszych brwiach, więc zaczęłam zapuszczać brewki. teraz chodzę regulować je do kosmetyczki. problem w tym, że gdzie nie gdzie włoski mi wypadają (dosłownie na początku brwi, tam gdzie tych włosków jest więcej). Wygląda to tak jakbym sobie wyrwała dwa włoski ze środka i mam dziurę:(( potem one odrastaja i znowu wypadaja:( zaczełam brać belisse...nie wie czy to wystarczy? smarowałam tez olejkiem rycynowym ale nic to nie dało....:(

Adka
28 sierpnia 2009
Ja rownież chodze do kosmetyczki na brwi,i ona pełno jakis maści kladzie na brewki,i musze stwierdzic,ze mam geściejsze włoski. Poproś kosmetyczke aby jakims specjalnym srodkiem posmarowała włoski aby byly pełniejsze i mocniejsze! Na pewno cos ci da!

agusiaczek
28 sierpnia 2009
To nic nie da... mi się brew lewa sama wytarła, nawet niewiem jak i czemu. Moja kosmetyczka zdziwiła się, bo myślała że sama sobie wykonałam regulację. Dlaczego tak się dzieje nie mam zielonego pojęcia...

Adka
29 sierpnia 2009
Wiesz ja jak gdzie niegdzie nie mialam włoskow to kosmetyczka nakladala mi na skore henne i wtedy brwi nabieraly lepszy widok.Pogadaj ze swoja kosmetyczka,albo zmien na inna.

pleasure
31 sierpnia 2009
jeśli chodzi o henne to na początku wyglądało super i wogóle...dopóki henna nie zaczęła schodzić, bo wtedy jedna brew była ciemna a druga dużo jaśniejsza.

Agusiaczku i co z Twoją brwią??

agusiaczek
31 sierpnia 2009
Nic, moja kosmetyczka zrobiła hennę i delikatnie mi chwyciło to miejsce, na razie włoski odrastają... a co do henny to zależy od firmy, jedne trzymają się na skórze dlużej drugie prawie wogóle się nie trzymają. Możesz przy makijażu delikatnie domalować brakującą część kredką, lub ciemnym cieniem.

aniaa
3 września 2009
a co na to kosmetyczka?

pleasure
5 września 2009
moja kosmetyczka jest w szoku. raz przychodze mam dziure na jednej brwi, miesiac pozniej (bo zapuszczałam, wiec chodzilam rzadziej) mam dziure na drugiej brwi i kosmetyczka patrzy na mnie jak na głupka ;| ale potem jej wytlumaczylam o co chodzi no i powiedziała, że mam smarowac brwi 0lejkiem rycynowym...nie pomaga:|

Ela
7 września 2009
zmień dietę, brakuje Ci witamin, więcej owoców i warzyw

marta7
9 września 2009
kup sobie cienie do brwi ,naprawde to dobra sprawa przyciemniesz delikatnie i nie bedzie widac mankamentow:) i co najwazniejsze beda dalej wygladac naturalnie.