Strona główna > Grupy > Włosy > prostowanie wsłosów... :)
Włosy
Pielęgnacja, farbowanie, fryzury, itp

prostowanie wsłosów... :)

dnmMili
8 sierpnia 2009
Co myślicie o wyprostowaniu włosów na stałe przez fryzjerkę, czy Waszym zdaniem to się opłaca itd? :)

tilka
8 sierpnia 2009
Nie wiem czy sie oplaca ale krecone wloski czy niesforne sa bardzije sexi i wogole lepiej wygladaja niz wyprostowane plaskacze ;) wiec ja na stale bym tego nie robila!

agusiaczek
8 sierpnia 2009
Nie polecam chemicznego prostowania włosów.Tak samo niszczy włosy jak trwała ondulacja i odrasta, co po pewnym czasie nie wygląda efektywnie. Najlepiej zakupić kosmetyki pielęgnujące kręcone włosy i od czasu do czasu na jakieś wyjście wyprostować prostownicą.

pleasure
8 sierpnia 2009
moja kuzynka prostowala wlosy u fryzjerki na stale w tamtym roku. szczerze mowiac nie zrobiła wielkiego łał ;] moze i fajnie to wygladalo zaraz po. ale jak umyla wlosy to czar prysnal :P
oczywiscie miala bardzo zniszczone wlosy jak po trrwalej:(

dnmMili
9 sierpnia 2009
a ona miała bardzo kręcone włosy?

domcia120
9 sierpnia 2009
Ja kiedyś miałam strasznie kręcone włosy i zdecydowałam się na zabieg prostujący tylko że nie trwało to zbyt długo a w dodatku zniszczyło mi włosy tak jak powiedziała PLEASURE . Teraz mam tylko takie lekkie fale i i tak muszę używać prostownicy bo inaczej mam sianko ! :p

pleasure
13 sierpnia 2009
dnmMili moja kuzynka nie miała bardzo kręconych włosów...miała lekko falowane.

teresa1998
31 lipca 2011
http://elkaaapl.gliteruje.pl- tam znajdziesz odpowiedz , dużo dorad ,polecam ! :)