Strona główna > Grupy > Okazje > Walentynki
Okazje
Urodziny, Imieniny, Święta, Prezenty, niespodzianki. Masz pytanie? Pisz śmiało

Walentynki

neferetiti
31 stycznia 2011
Jak pewnie zauważyłyście niedługo mamy Walentynki. Zastanawia mnie co planujecie w to święto zakochanych? Ja zaplanowałam romantyczną kolację ze swoim chłopakiem, tylko teraz zastanawiam się jak miejsce byłoby najodpowiedniejsze. Może znacie jakieś restauracje w Krakowie, gdzie można pójść na kolację w ten dzień? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.

whynot
31 stycznia 2011
AAA Walentynki:) Wprost nie mogę się doczekać:) U mnie w tym roku totalny spontan( czytaj-liczę na inwencje mojego chłopaka, ciekawa jestem czym mnie zaskoczy:)) Natomiast jeśli masz w planach romantyczną kolację to pomyśl o Lescandale na Kazimierzu. Byłam tam kiedyś na bardzo fajnej kolacji( z której co prawda nic sensowenego nie wyszło,ale jedzenie było pyszne)

Adka
31 stycznia 2011
Hej! Ja jestem z Wlkp.wiec nie pomoge ci co do restauracji w Krakowie.
Ja ogólnie jestem w stanie wolnego,ale jest ktos kto pewnie bedzie chcial mnie gdzies zabrac.
Wczesniej jak bylam w zwiazku to cos w tym stylu takie cos moj eks dostał,i sądze,ze to wspaniały upominek http://allegro.pl/prezent-na-walentynki-kartka-walentynka-ksiega-i1427895092.html

agusiaczek
2 lutego 2011
Podobną księgo- kartkę dostaliśmy na nasz ślub :)
A my nie obchodzimy Walentynek, bo to KICZ. Kochać trzeba cały rok i cały rok pamiętać żeby od czasu do czasu czymś partnera zaskoczyć.