Strona główna > Grupy > Okazje > Czemu zle sie czuje na imprezach?
Okazje
Urodziny, Imieniny, Święta, Prezenty, niespodzianki. Masz pytanie? Pisz śmiało

Czemu zle sie czuje na imprezach?

emes
15 maja 2010
Nie wiem w sumie czy w dobrej kategorii to umieszczam...

Chodzi o to, że nie wiem czemu ale prawie zawsze zle sie czuje na imprezach. i nie chodzi tutaj o to ze przesadzam z alkoholem - jestem niemal calkiem trzezwa, nie kreci mi sie w glowie ani nic.zreszta tak samo sie dzieje nawet jak w ogole nie pije alkoholu!! chodzi o to, że jak na imprezie sie czegos (czegokolwiek!!) napije, do tego cos zjem (moga nawet byc tylko paluszki), do tego troche potancze to zaraz sie zle czuje, jest mi niedobrze, czuje sie pelna i mam ochote rzygac... no i impreza sie psuje:( czemu tak sie dzieje?:( i co na to zaradzic?:( bo z tego wszystkiego zaczynam nielubic imprez bo wiem ze bede zdychac...:(

agusiaczek
16 maja 2010
Może się za dużo stresujesz?

pleasure
17 maja 2010
Ja przeżywałam coś podobnego parę lat temu. Miałam wtedy bardzo zazdrosnego chłopaka...i w sumie to każda impreza konczyła sie mdłościami;/
marzyłam tylko o gorącej herbacie i przytulnym domku...
z ubiegiem lat, ze zmianą chłopaka wszystko minęło ;)
więc może to rzeczywiście stres?!

Ela
18 maja 2010
może to rozdrażnienie? - duży hałas, zamieszanie, duszność, zadymione pomieszczenia, itp = organizm się dekoncentruje.
Spróbuj przerzucić się na mniejsze imprezy w mniejszym tłoku i hałasie /np pub zamiast dyskoteki/, sprawdź czy to pomoże.