Strona główna > Grupy > Okazje > Jak sie przebrac?
Okazje
Urodziny, Imieniny, Święta, Prezenty, niespodzianki. Masz pytanie? Pisz śmiało

Jak sie przebrac?

emes
10 maja 2010
W przyszlym tygodniu moja kumpela urzadza impreze urodzinowa i wymyslila zeby zrobic "bal przebierancow". wszyscy maja sie przebrac w temacie "rozne zawody". najfajniej byloby sie przebrac za pielegniarke, zakonnice czy policjantke itp ale niestety nie mam dostepu bo takich strojow... macie jakis pomysl za kogo mozna sie fajnie przebrac dysponujac tym co kazdy ma normalnie w domu? bo mi przychodzi do glowy tylko prostytutka, ale podobno wiele osob wpadlo na ten pomysl, wiec wolalabym co innego by byc oryginalna:)

PS. te urodziny ona organizuje do spolki ze swoim chlopakiem. jak myslicie, co moge kupic? lepiej kupic im osobne prezenty czy wspolny?

lolita2
10 maja 2010
Dobrym pomysłem jest np. Przebranie się za mario lub Ferdka z kiepskich bo na to raczej nikt nie wpadnie ;)
Możesz też byc mumią, do tego wystarczy sam papier :D
Chyba, że za murzynka :D Wystarczą potapirowane włosy, umalowanie się na brązowo i zrobiony stanik z kokosa xD

domcia120
10 maja 2010
Kiedys tez kumpela urządziła taka imprezę przeprałyśmy się wtedy obydwie za siostry bliźniaczki :D a co do prezentu to może być zapakowany razem ale dla każdego z nich osobny prezent :)

(?)
11 maja 2010
Moze za nauczycielke?:) tylko jakis duzy zeszyt ,okulary:) albo moglabys tez ubrac ogrodniczki porzyczyc klucz francuski i jako pomoc mechanika:D umazala bys sie czyms tylko;) obie wersje mam na mysli sexi ;););) cos jak z teledysku Benny Benassi' satisfaction' :)pomysle jeszcze:)

Adka
11 maja 2010
Może za trenerke sie przebierz?
Spodnie dresowe,bluza dresowa+gwizdek i jazda:-) Ale ja to bym troche poszukała po znajomych ciekawszych rzeczy...Np. moze ma ktos jakies lateksowe spodnie i lateksowy gorset i do tego do kup czarna maske na oczy (kosztuje maksymalnie 5 zl)i bedziesz KOTEM. A moze sama masz lateksowe spodnie? Teraz pelno dziewczyn ma takie czarne,obcisle z lajtry spodnie...
Co do prezentu,to duzo zalezy czy ta para mieszka razem...Bo jak osobno to lepiej kupic osobne prezenciki..Ale wiadomo,ze to wtedy jest drożej. Ja ostatnio pewnej parze kupiłam zestaw do eksperemyntów łóżkowych. Nie bylo drogie , a czy beda to uzywac to ich sprawa,wiem tylko,ze UBAW był:-)

luxia
13 maja 2010
Polecam stronkę http://www.partybox.pl/- wiele ciekawych propozycji na różne okazje,zapewne uda Ci się coś "podpatrzyć" ;)