Strona główna > Grupy > Okazje > ZADOWOLONY facet ..
Okazje
Urodziny, Imieniny, Święta, Prezenty, niespodzianki. Masz pytanie? Pisz śmiało

ZADOWOLONY facet ..

muminek
17 listopada 2009
dziewczyny z czego wasi faceci są najbardziej zadowoleni .. w sensie ze macie dla nich jakaś wyjątkową niespodziankę . chce mojemu coś nie wiem no może pokazać może dać .. tylko to naprawdę musi być wyjątkowe.

J000000000010
17 listopada 2009
Pokaz mu jakies wyjatkowe miejsce, opowiez o ym kiedy i po co tam chodzisz...
Moe oklepane ale mojemu sie spodobalo ; )

pleasure
19 listopada 2009
mój jest zadowolony jak pokazuję mu się w nowej seksi bieliznie xD

pleasure
19 listopada 2009
mój jest zadowolony jak pokazuję mu się w nowej seksi bieliznie xD

Adka
20 listopada 2009
Ja ostatnio temu mojemu dalam laurke własnorecznie zrobiona,z napisem KOCHAM CIE!
I to zupelnie tak bez okazi...
Albo kupilam mu do kluczy breloczek z jego imieniem.
Lubie tez czasem tak bez okazi dac temu mojemu cos co mu sprawi przyjemnosc.
Ale jesli chcesz aby to bylo cos wyjatkowego to proponuje kalendarz z Twoimi zdjeciami! Fajna rzecz! I nie droga:-D
POLECAM!!!

niunka710
26 listopada 2009
A gdzie mozna taki kalendarz zalatwic???fajny pomysł spodobał mi sie...

kamila
27 listopada 2009
chyba nawet w empiku, albo na ich stronie internetowej :) a jak nie, to na foteria.pl też można, porównaj oferty

Vilandra
5 maja 2010
kalendarze z Twoimi fotkami, kubki , koszulki, puzzle a nawet pościel czy cukierki....wszystkie usługi dostępne na Allegro... do wyboru , do koloru. Nie jest oklepane, a z pewnością taki prezent zaskoczy. Poza tym można podarować na różne okazje.

aluta20
24 stycznia 2011
Musze przyznać, że taki kalendarz to naprawie bardzo fajny pomysł. Myślę, ze każdy chłopak by się z niego ucieszył, tym bardziej iż mężczyźni są typowymi wzrokowcami i dla nich wrażenie wzrokowe są bardzo ważne, dlatego na pewno spodoba musie fakt, że codziennie w każdej chwili może popatrzeć na swoją dziewczynę.