Strona główna > Grupy > Okazje > swieta tuz tuz...jaki prezent dla...
Okazje
Urodziny, Imieniny, Święta, Prezenty, niespodzianki. Masz pytanie? Pisz śmiało

swieta tuz tuz...jaki prezent dla narzeczonego?

Adka
25 listopada 2009
Ah dziewczyny.... nie wiem co temu mojemu kupic...myslalam o jakim ciuchu(bluza lub swetr) ale stwierdzilam,ze jednak nie chce tego....Potem wymyslilam,ze moze lancuszek,ale zapytalam sie go czy lubi nosic lancuszki to kategorycznie powiedzial,ze nie znosi....
I co ja biedna mam zrobic?

kamila
25 listopada 2009
kup coś praktycznego, portfel, pasek do spodni lub może rzeczywiscie tę bluzę :) a jeśli nie, to ja ostatnio zrobiłam laurkę z zyczeniami, kupiłam też antyramę i włżyłam do niej Nasze wspólne zdjecie, przykleiłam je do brystolu, poukładałam wcześniej w taki nieład artystyczny, a tam gdzie zostały wolne miejsca porobiłam rysuneczki, serduszka i inne pierdółki i jakieś napisy, a do tego paczuszka ze słodyczami :):)

domcia120
25 listopada 2009
Hmm święta , święta :D

Bluza dobry pomysł .
A może jakiś dobry perfum ?

(?)
28 listopada 2009
Proponuje jakiś gadżet:) Faceci są po trochu małymi dziećmi, chyba?:) możesz zajrzeć np. na toysforboys może tam znajdziesz coś interesujacego. Sa tez inne sklepy z zabawkami dla mężczyzn:) ale niestety nie pamiętam

perelka28
28 listopada 2009
a może jakiś śmieszny pendrive, bokserki, golarka, płyta z muzyką którą lubi albo koszulka z waszym zdjęciem.

Ela
30 listopada 2009
ja będę szukać w tym co lubi:
- wędkarstwo - może wędka?
- terrarystyka - może pająk?
- militaria - asg ;D
tak w ogóle faceci to duże dzieci, sądzę, że każdy by się ucieszył z karabinku na kulki z farbą, -teraz paintball i asg są bardzo modne.
Karabinki na alle średnio ok 150 zł, pistolety nawet za 50zł.
Pomyśl ;] o czymś co lubi, albo mu się podoba.

myszka4
17 grudnia 2009
ee ja tam dla swojego kupuję voucher na kurs kiperski ze strony http://www.piwoznawcy.pl/kursy. Myślę, ze na tym kursie pozna wiele różnych ciekawych rzeczy :D Pozdrawiam

Adka
13 stycznia 2010
.