Strona główna > Grupy > Okazje > prezenty na gwiazdkę
Okazje
Urodziny, Imieniny, Święta, Prezenty, niespodzianki. Masz pytanie? Pisz śmiało

prezenty na gwiazdkę

perelka28
11 listopada 2009
Święta zbliżają sie wielkimi krokami i trzeba już myśleć o prezentach dla bliskich. Macie jakieś pomysły np. na prezent dla teściowej bo w tym roku naprawdę nie wiem co mam kupić. Problem w tym że teściowa nie używa perfum bo jest alergiczką.

domcia120
12 listopada 2009
Jakaś fajna ramka ze zdjęciem całej rodziny ?
Jakaś ozdoba , poszukaj po sklepach .

oNa19
12 listopada 2009
moze byc cos takiego co wlasnej matce bys kupiła. Duzo zalezy od tego w czym sie lubuje twoja tesciowa jakie ma zainteresowania.

pielegniarka86
12 listopada 2009
szalik, apaszka pasująca do niej...

kjvisage
12 listopada 2009
Ja dla mojej tesciowej juz kupilam prezencik - zegarek. Zauwazylam ze od wielu lat nosi jeden i ten sam, wiec mysle ze sie ucieszy.

perelka28
12 listopada 2009
chyba kupię jakiś ładny szal. Dziękuję za pomoc.

oNa19
13 listopada 2009
kjvisage jezeli twoja tesciowa nie jest przesadna i nie wierzy w takie glupoty to zegarek super prezent ale uwazaj bo moja kolezanka ma taka nie zbyt fajna tesciowa ktora po otrzymaniu takiego prezentu powiedziała ze "liczysz mi czas do smierci?" ;/ bo ponoc ofiarujac komus zegarek tak to oznacza ;/

osobiscie uwazam ze to bzdura

Adka
14 listopada 2009
Ja w tym roku kupie mojej tesciowej wazon,widzialam taki piekny.Zeszlym roku kupilam jej taka bombonierke szklana do cukierkow,w tulipany.I w tym roku kupie wazon w tulipany,do kompletu:-)

Kinia18
17 listopada 2009
Hej:) Ja mojej teściowej na kupie takiego dużego kota z drewna bo coś ostatnio wspominała że bardzo jej się podoba:):)

murzynek333
17 listopada 2009
to zalezy jaki masz budzet, ja proponuje posciel welniana, szczegolnie jesli jest alergiczka. a zaufaj mi, ze zostaniesz ulubiona synowaa:DDD

AriadnaMKA
25 listopada 2009
http://eden-upominki.blog.onet.pl/