Strona główna > Grupy > Okazje > Jaki samochód byście chciały...
Okazje
Urodziny, Imieniny, Święta, Prezenty, niespodzianki. Masz pytanie? Pisz śmiało

Jaki samochód byście chciały dostać na 18 stkę??

julia1981
9 listopada 2009
Hejka:) Mam już prawko i chciała bym się poradzić was czy to auto będzie odpowiednie dla mnie??
http://www.autogielda.pl/sprzedam,opel_vectra_c_kombi,II97KR9WF.html

malastka
9 listopada 2009
opel vectra-fajne autko,tylko po co Ci kombi na dzien dobry?I tak je dosyc poobijasz na poczatek :)No,chyba,ze z natury lubisz duze auta...Peugeot 206 fajnie sie sprawuje(mialam od nówki),corsa,toyota yaris...Kombi polecam raczej dla Rodzinki,a nie dla mlodego stazem i wiekiem Kierowcy :)Ja obecnie choruje na nissana Qashquai a :))))Mam nadzieje,ze niedlugo bedzie moj :)Zycze dobrego i trafnego
wyboru...P.s.Zwroc uwage na pojemnosc-co by autko nie pozarlo Cie z butami w wydatkach na benzyne(polecam gaz-ekonomiczny i ekologiczny badz hybryde) :)Powodzenia i szerokich drog! :)

domcia120
9 listopada 2009
Ja to bym na sam początek chciała jakieś malutkie autko .

perelka28
11 listopada 2009
ja polecam opla corsę. Sama takim jeżdże i jestem zachwycona.

oNa19
11 listopada 2009
Opel Tigra :D

malastka
11 listopada 2009
oNa19,a kojarzysz Forda Pume?Tez fajny...:)Na Tigre chorowalam za mlodu :))))))))))))))

(?)
12 listopada 2009
Malastka ja na niego tez chorowalam!Marzyl mi sie taki rudy miedziany;)teraz podoba mi sie toyota avensis;)

oNa19
13 listopada 2009
malastka kojarze :D a co myslisz o Audi TT ??
:)

11madziek11
18 listopada 2009
ja choruje na honde civic hatchback ale stara wersje :)
jak dla mnie poprostu mmmmmm :D

malastka
20 listopada 2009
ona19-nio...."tetetka" fajooooskaaaa ;))))
11madziek11-do civica mam ogromny sentyment...taka furke kupil mi moj byly jako mobilizacje do prawka...:) wyobrazcie sobie megasportowe,agresywne autko z zielonym listkiem mlodego kierowcy...xDDD Ale sztywne jak jasna choinka!Komfort jazdy...eee...zaden!Ale walory wizualne-nio,nio....:)

oNa19
21 listopada 2009
MOj mąz ma Tigre ja wczoraj zdałam prawko :D wiec teraz tylko jezdzic autkiem :D

malastka
22 listopada 2009
Gratulacje!!!!! :)))))
Za pierwszym razem?Ja zdalam 2 razy za pierwszym razem....:)))))) ;))))))