Strona główna > Grupy > Okazje > przyjęcie dziewięciolatki
Okazje
Urodziny, Imieniny, Święta, Prezenty, niespodzianki. Masz pytanie? Pisz śmiało

przyjęcie dziewięciolatki

abpjpjp
5 listopada 2009
moja corka znalazla w gazecie i rozdała zaproszenia na przyjecie, ktorego wcale nie planowalismy. trudno nad rozlanym mlekiem nie placze sie. jednak nie mam pomyslu jak to im zaplanowac. menu juz mam. jak zagospodarowac czas zeby sie nie nudzily?mieszkamy na wsi do miasta sa 4 km. co zrobic z dojazdem? jak dlugo ma to trwac? dodam ,ze ma ich byc 5. pomocy

domcia120
5 listopada 2009
Jakieś gry , zabawy w internecie znajdziesz dużo pomysłów nie wiem może jakiś seans bajkowy przez godzinę później jakieś tańce przy wesołej muzyce zorganizuj przyjęcie tak na 15 ,16 -stą żeby nie było za późno Niech trwa do 19 , 20 -stej . Jeśli macie samochód możesz przywieźć dzieci do domu no chyba ze któreś z rodziców ma auto to dostarczy dzieci na miejsce na pewno coś wykombinujesz :) Powodzenia .

domcia120
5 listopada 2009
Może tu znajdziesz coś ciekawego :) http://www.abcgospodyni.pl/gry_i_zabawy_dla_dzieci.html

tilka
5 listopada 2009
A moze "pizamowe party" jesli macie taka mozliwosc .Powiedzcie dzieciom zaproszonym zeby wziely pizamki ze soba a rano sa jakies autobusy albo cos.Opowiesci o duchach(oczyisciwe z rozsadkiem) kalambury mini pleybeck...powodzenia

agusiaczek
5 listopada 2009
Teraz taka moda na przyjęcia urodzinowe. Poszukaj jakichś zabaw i gier dla dzieci, jakichs konkursów. Na szczęście takie przyjęcia nie trwają długo... a dojazd we własnym zakresie. Tak jest bynajmnij w szkole u mojej 10-letniej siostry.

murzynek333
10 listopada 2009
była moda na mcdonalds, ale ten fastfood nie jest najlepszy dla dzieci

domcia120
12 listopada 2009
Zawsze też można dzieci na pizzę zabrać :)