Strona główna > Grupy > Okazje > urodziny chłopaka - jaki prezent ..?
Okazje
Urodziny, Imieniny, Święta, Prezenty, niespodzianki. Masz pytanie? Pisz śmiało

urodziny chłopaka - jaki prezent ..?

muminek
16 października 2009
no wiec.. mój chłopak 3 listopada ma 19 urodzinki :) . i zupełnie nie wiem jaki mam mu kupić prezent .. tak wiec zwracam się z pomocą do was kochane dziewczyny :) wiem wiem ze to za wcześnie trochę ale z moimi ruchami to różnie bywa hihih dlatego wole myśleć już o tym wcześniej :)) .. PROSZĘ O POMOC !!!!.. z góry dziękuje :**

Adka
16 października 2009
Moze to? Sama planuje temu mojemu chlopakowi zrobic taki prezencik :http://www.izabela.dakowicz.pl/pomysl-na-prezent.php

(?)
20 października 2009
albo moze kubek ze twoim zdjeciem? Fajna sprawa?

dianka
20 października 2009
bardzo dobrze, że zastanawiasz się już teraz, to pomoże ci zaplanować coś naprawde fajnego. Prezent dla faceta to problem , z którym chyba każda z nas się boryka. Zastanów się co on lubi. może ma jakieś pasje czy zainteresowania?oczywiscie mozna kupic standardowo kubek, ramke do zdjec lub skarpetki - napewno się ucieszy bo to będzie od Ciebie , ale czy zaskoczy? Masz o wiele bardziej utrudione zadanie gdyż jest jesien/zima i atrakcje w stylu wypad na kajaki/motorowke czy paralotnie odpada. sporty zimowe rowniez bo sniegu raczej nie bedzie( a jesli bedzie to kup dwa jabłuszka i znajdz wysoką górkę). Ekstramalną rozrywką moze byc sytuacja gdy tak jak jak na jesienne popoludnie przystało posadz swojego chlopaka na kanapie, zawiazanie mu oczu wstazką spowoduje u niego duże zainteresowanie i podniecenie (nie mowie tu o seksualnym podnieceniu), kaz mu nie podglądać(waidomo ze bedzie podgladal),a nastepnie niech z niecierpliwoscia poczeka pol minuty potem mozesz uzbroic sie w odwagę i sekswoną bieliznę pod ubraniem,pozwol mu rozwiazac oczy a nastepnie mozesz zatanczyc przed nim zdejmując powoli ubranie (bez rozbierania sie calkowicie!) po tym wszystkim jak bedzie bardzo zadowolony a zarazem w szoku mozesz dac mu kubek lub jakis inny mały drobiazg. Na koniec powiesz mu ze to prezent urodzinowy a on napewno utrwali w swojej pamieci cos czego napewno sie nie spodziewał:)

deborah83
27 października 2009
Cześć:)Mój chłopak miał dwa dni temu imieninki. Również miałam podobny problem z prezentem, ale zdecydowałam się w końcu na męską bransoletkę z apartu. To są takie bransoletki na czarnym tworzywie - coś jak guma z elementami srebra. Wzory są różne a naprawdę ślicznie wyglądają na ręce. Dodam tylko, że był bardzo zadowolony z prezentu:))

Kinia18
27 października 2009
Może wasze wspólne zdjęcie w dużym formacie:):)
I do tego jakaś słodycz np..Czekoladka ihi:):)

oNa19
29 października 2009
dziewczyny pisaly juz o zdjeciach ja tez keidys dałam mojemu na urodziny zdjecia ale cały album wspólnych fotek :D na niektorych zdjeciach programem dodałam serduszko gwiazdeczke itp a na niektorych napisalam "kocham Cie" jakis werszyk króciutki a na pierwszej stronie albumy napisałam wiersz z zyczeniami- alby ten album przypominał mu nasze wspolnie spedzone chwile. bardzo mu sie to spodobalo az sie wzruszył. album stoi teraz na pólce otwartu co jakis czas zmieniam strone i słuzy nam jako ramka ;p :D