Strona główna > Grupy > Praca Nauka > sesyjny stres:(
Praca Nauka
Wszystko co dotyczy pracy i szkoły.

sesyjny stres:(

cello
3 lutego 2009
No bo jak stoję przed salą i czekam aż mnie zawołają na ten ustny z językoznawstwa, to umieram ze stresu.. trzęsę się cała... A potem wchodzę i mimo, że się uczyłam to mam czarną dziurę w głowie:( No i mam poprawkę, ale trudno. Ale może macie jakieś sposoby na uspokojenie nerwów tuż przed egzaminem??

slodkamalinka
3 lutego 2009
Dziewczyno widać, że masz stanowczo za mało witamin :) i dlatego tak reagujesz na stres. Polecam zacząć się intensywniej ruszać i np. zacząć brać np. Biocla z zieloną herbatą, żeby poprawić metabolizm zeżarty kawą. Jak się poprawi stan ciała, to i duch na tym zyska, żaden egzam nie będzie straszny. Wiem co mówię, bo to moja ostatnia sesja:) pozdrawiam.

(?)
27 marca 2009
witaj zapraszam na pomocproblemy.bloog.pl

musisz np myslec o czyms milym o tym co lubisz robic albo jak bedzie super jak to zaliczysz albo mowic sobie w myslach bedzie dobrze bedzie dobrze albo np posluchac w mp3 ulubionej muzyki ktora cie zrelaksuje albo wez sobie cos na szczescie to tez daje pewnosc siebie uspokaja albo np wez chlopaka czy kolezanke zn kogos przy kim dobrze sie czujesz kto ukoi twoje nerwy mysl pozytywnie nastaw sie dobrze :* 3 mam kciuki dasz rade wiecej wiary w siebie

dnmMili
23 lipca 2009
zawsze można spróbować kupić sobie jakiś lek na uspokojenie - ja bym się np, nastawiła że będę mieć poprawkę i spokojnie na luzie wtedy wchodzę i mówię co najwyżej przypuszczenia by się okazały prawdziwie