Strona główna > Grupy > Praca Nauka > pracodawca i jego humory...
Praca Nauka
Wszystko co dotyczy pracy i szkoły.

pracodawca i jego humory...

kasik090283
10 czerwca 2008
co powinno sie zrobic z szefostwem jesli traktuje cie jak smiecia...i mowi ze nic strasznego nie robi...

(?)
11 czerwca 2008
zwolnic sie i poszukac innego pracodawcy ktory szanuje swoich pracownikow

(?)
11 czerwca 2008
Jakbyś mogła to wytłumacz jakie zachowanie twojego szefa powoduje że czujesz sie traktowana jak smieć. Różnie ludzie odbieraja ludzkie zachowania. Czasami pracodawcy mają od nas określone wymagania a nam sie wydaje że nas wykożystują itd . Ja naprzykład miałam przypadek że chciałam zatrudnić dziewczyne do pracy ale ta sie oburzyła na mnie kiedy się dowiedziała że trzeba sprzątać swoje stanowisko pracy. Usłyszałam tekst " Ja nie jestem sprzątaczką"

kasik090283
11 czerwca 2008
prace trzebA ZMIENIC ALE TO TEZ NIE JEST TAKIE PROSTE,HMMM TRAKTOWANIE TO JEST KARYGODNE... JESLI SLYSZY SIE KUR... PO CHU... WY TU JESTESCIE,JA PIE... WY NIC NIE UMIECIE TYLKO MOZECIE SIEDZIEC Z DUP... ZROB MNIE TO KAWE A NIE PASKIEM SIE KUR... ZAJELAS, WY SIE DO NICZEGO NIE NADAJECIE ITD. KOBIETA SADZI ZE MA KLASE ALE CHYBA W... MA 50LAT I TAKIE ZACHOWANIE... MOWIAC MNIE CZY MOJEJ KOLEZANCE ZE TO KUR... NIE JEST PORA NA SNIADANIE ANI NA PICIE WODY TO JUZ PRZEGIECIE PRZECIEZ MY NIE JESTESMY JAKIMIS ROBOTAMI...

(?)
11 czerwca 2008
tak w takiej sytuacji trzeba znienić prace bo widać że ten pracodawca jest poprostu bezczelny i arogancki. Nie rozumie jak mozna sie w taki sposób zwracac do swoich pracowników.Takie zachowanie mozna by nawet podpiąć pod psychiczne znęcanie się nad pracownikami. Ma facet szczescie że nie trafił na mnie bo ja juz bym mu pokazała kur... Naprawdę współczuję ci takiego szefa i życze powodzenia w szukaniu nowej pracy :)

Deijaneira
11 czerwca 2008
Oooo,ja tez bym zmienila prace, i to jak najszybciej! Nie pozwolilabym na takie odzywki ze strony szefa-na pewno uslyszalby ode mnie podobna wiazanke. Moj szef miewa humory, czasami jest bardzo nieznosny,ale zeby tak... A moge zapytac w jakim miejscu pracujesz?

kasik090283
12 czerwca 2008
Pracuje w c.h.ptak i to jest szefowa dokladnie mowiac,rozgladam sie za praca ale ... czekac musze do konca miesiaca bo znajac ja to by mnie nie wyplacila.Uslysza co sadze na ten temat lecz dopiero kiedy bede odchodzic z pracy,pracowala dziewczyna u niej 6miesiecy bylo ok ale kiedy powiedziala dziekuje za wspolprace to rozpowiedziano na calym pasazu ze jest zlodziejka i.t.d. co nie jest prawda poniewaz mamy kamery z dzwiekiem wiec zostalo by to nagrane i zostalaby wniesiana sprawa do sadu ale niestety klamstwo im na to nie pozwala!!! zastanawiam sie co wymysli na moj temat.DZIEKI DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE

(?)
12 czerwca 2008
Może jej mąż nie zaspokaja i chodzi wkurzona co sie odbija na pracownikach :))

Deijaneira
14 czerwca 2008
Dziewczyno, szukaj innej pracy,tak się nie da! Wrzuc ogłoszenie na lokalny portal - ja tak zrobiłam i skończyło się na tym, że byłam na kilkunastu rozmowach i 4 firmy chciały mnie zatrudnic, wydzwaniali jak wściekli. Sama wybrałam pracę i dzisiaj jestem bardzo zadowolona. Nigdy nie przypuszczałam, że mogłabym się zajmowac takim "męskim" tematem ;)

(?)
26 czerwca 2008
zmienic szefostwo i prace,jedyne rozwiazanie jak dla mnie ,nie dac palantom satysfakcji!:p

perelka27
8 stycznia 2009
ja bym zmieniła pracę na taką gdzie pracodawca szanuję swoich pracowników. Mój szef to ''złoty'' człowiek na szczęście.

kasik090283
20 stycznia 2009
ehhh wlasnie odeszlam i nie mam juz pracy...

mark
30 lipca 2009
Zależy od tego co Ty zrobiłaś i co powiedział szef.
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21450/mobbing330.jpeg
Uwaga! mężczyzna!