Strona główna > Grupy > Praca Nauka > Własny biznes..
Praca Nauka
Wszystko co dotyczy pracy i szkoły.

Własny biznes..

24edytka91
13 września 2010
Witam.. Nie wiem czy na forum był już taki temat... Chodzi mi o to, że chciałabym założyć własną działalność gospodarcza ale nie wiem co.... Czy macie jakieś fajne pomysły??:) pozdrawiam

Ela
13 września 2010
a czym się interesujesz i jakie masz fundusze? ;]

24edytka91
14 września 2010
wszytskim po trochu lubie z paznokciami robic ale w moim miescie juz jest 5 takich miejsc... wiec to juz odpada.... a fundusze... hmmmm ok 20 tys.

Ela
14 września 2010
a ile tyś miasto?

24edytka91
14 września 2010
ok 6-8 tys

domcia120
14 września 2010
możesz w mieście sąsiednim założyć jakiś salon kosmetyczny ... ogólnie rynki są przepełnione salonami fryzjerskimi i kosmetycznymi ale warto spróbować ja sama planuję otworzyć w przyszłości swój salon fryzjerski :p zawsze możesz ubiegać się o dofinansowanie .

24edytka91
16 września 2010
wszystko by bylo ok ale akurat tak jest ze miasto w ktorym mieskzam jest najwieksze a wkolo sa same wioski.... wiec tam nie ma jak i nawet szans zalozyc salon kosmetyczny....

karola97
24 listopada 2010
Gotowego pomysłu Ci nie podam, bo na to to niestety każdy musi już wpaść sam... Mogę Ci za to polecić dobrą pomoc, jeśli chodzi o formalności i aspekty prawne zakładania i prowadzenia własnej firmy. Wejdź sobie na stronę www.teklaplus.pl i stamtąd możesz sobie za darmo pobrać e-booka, w którym krok po kroku wyjaśniono jak założyć i prowadzić własną firmę. Powinno Ci się przydać;)