Strona główna > Grupy > Praca Nauka > Zajęcie w domu
Praca Nauka
Wszystko co dotyczy pracy i szkoły.

Zajęcie w domu

oNa19
22 lipca 2009
Nie pracuje gdyz wychowuje dziecko-maz tylko pracuje.
Córka sama umie sie czyms ajac w cos sie bawic ogladac bajke itp. ja gdy mam w domu wsyztsko zrobione obiad ugotowany mam duzo wolnego czasu - macie pomysł co bym mogla robic w wolnym czasie (np. zarabiac niewielke pieniadze przez internet czy np. zostac konsultantka avon?)
macie jakies pomysły?
a co do konsultantki to jest to dobry pomysl co o tym myslicie?

Deijaneira
22 lipca 2009
Będąc konsultantką dużo nie zarobisz-ale moja koleżanka twierdzi, że nie jest źle, bo przynajmniej ma swoje pieniądze na kosmetyki :)
Jak moja córcia była jeszcze malutka, to dorabiałam sobie w domu - malowałam ceramikę dla znajomej. Powiem szczerze, że innego pomysłu nie mam-niby jest dużo ogłoszeń o pracy chałupniczej, ale większość to m.in. składanie długopisów itp...

izunia3108
22 lipca 2009
Moja koleżanka też nie pracuje ale zaczęła rok temu robić koleżankom tipsy. Na początku wydała trochę na żel i resztę, poćwiczyła na młodszych siostrach i teraz robi je wszyskim paniom w okolicy i ma z tego całkiem niezłe pieniądze. Bycie konsultantką to też świetny pomysł zwłaszcza że ma się stały "dostęp" do kosmetyków.

Maery
22 lipca 2009
Może pilnowanie innego dziecka ? Ja mam własnych dwoje i nie jest źle :) Jak Twoje już się bawi z innymi dziećmi to nawet lepiej :)

domcia120
22 lipca 2009
Najlepiej jak wybierzesz sobie coś co lubisz robić ;)
słyszałam że jest coś takiego jak prace chałupnicze i że można dobrze zarobic poczytaj w internecie a na pewno coś wymyślisz ;)

(?)
22 lipca 2009
ja kiedys chcialam dorobic jako konsultantka Avonu...nie wyszlam na tym dobrze ,nic nie zarobilam absolutnie...doplacalam krocie do interesu:D ale co sie dziwic to tak jakby alkoholika zatrudnic w monopolowym...ale z tipsami to fajna sprawa jesli masz jakies zdolnosci manualne i lubisz sie grzebac przy pazurkach:D naprawde mozna fajna kaske zarobic:D i nagadac sie do woli;)

Deijaneira
22 lipca 2009
Maery ma dobry pomysł - ja tak korzystałam z "usług" mojej koleżanki: moje dziecko miało opiekę i mogłam szybciej wrócić do pracy, no i Aga była zadowolona, bo siedziała w domu z dziećmi i przy okazji zarabiała :)

dnmMili
22 lipca 2009
Idź sobie na jakiś kurs, nauczysz się czegoś nowego... czytaj książki, chodź do kościoła. Zawsze jakieś zajęcie... :D

(?)
22 lipca 2009
Konsultantka, to nie głupi pomysł:) Ale czy będziesz miała tyle znajomych by na tym zarobić?

just89
24 lipca 2009
ostatnimi czasy jest moda na kolczyki recznej roboty ;) jak masz jakąś fantazję jakie mogą być kolczyki to może w takie coś się "zanuż" ;D
koleżanka robi takie cuda i są śliczne ;) może dużo na tym nie zarobisz ale zajęcie jest, a jakieś grosze zawsze wpadną ;)
możesz zrobić kolczyki takie jakie Tobie się podobają i będziesz miała swoją wymarzoną biżuterię. jak będziesz miała popyt na swoje kolczyki to zawsze możesz rozszerzyć branże na robienie całych kompletów, a nwet oddzielnie łańcuszków, branzoletek ;)

ciekawe zajęcie to jest tyle że należy mieć cierpliwość do takich robótek ;D

oNa19
25 sierpnia 2009
i juz znalazłam sobie zajecie :) rozwiazuje testy na prawo jazdy i zapisalam sie na kurs :D