Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Jak pozbyć się tłuszczu?
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Jak pozbyć się tłuszczu?

PatixxO
29 marca 2011
Witam :)
Mam mini problem... podczas zimy przytyło mi się 2 kg i czuję że mam za dużo tłuszczu w okolicy brzucha i ud ;/ Ważę 62 kg przy wzroście 175 cm
Moje pytanie jest takie: jakie ćwiczenia byście mi poleciły na zgubienie tłuszczu, a zarazem nie chcę bym przybyła na masie mięśniowej... bo co mi to da jeśli tłuszcz zamieni się na mięśnie, ja chcę żeby brzuch i uda były szczuplejsze,
macie jakieś dobre rady dziewczyny? :)

paja76
29 marca 2011
Witam:)Wejdż na www.6weidera.pl tam masz ćwiczenia.Pozdrawiam

domcia120
29 marca 2011
Na brzuch to raczej brzuszki , brzuszki skośne i tak zwane nożyce co do nóg to masz tu stronkę http://www.zdrowa-dieta.info/jezeli-chcesz-miec-szczuple-nogi-i-jedrne-posladki-to-przysiady-znakomicie-sie-do-tego-nadaja-istnieje-kilka-rodzaj-przysiadow/.

Meandra
26 czerwca 2011
Możesz iść na jakiś zabieg odchudzający, w ten sposób będziesz miała mniej centymetrów, a nie nabierzesz tkanki mięśniowej. Wydaje mi się, że jednym z lepszych jest Velashape, możesz go zrobić w IQ MediSPA. Dzięki niemu na pewno uda Ci się wrócić do dawnej sylwetki.

littlesun
19 sierpnia 2011
Jak będziesz ćwiczyła, nie oznacza, że nabędziesz nadmierna ilość masy mięśniowej. Kobiety nie są genetycznie ostawione żeby zbudować naturalnie dużą masę mięśniową. A ćwiczenia są niezbędne aby uzyskać jędrne ciało.
Możesz się wspomagać odpowiednimi suplementami, które przyspiesza spalanie tłuszczu. Jeśli byś ćwiczyła, to mogę polecić Balance Thermo Caps firmy Inkospor. W składzie ma CLA, L-karnitynę, zielona herbatę i kofeinę czyli wszelkie możliwe wspomagacze spalania tłuszczu.

neferetiti
1 września 2011
A ja właśnie się zastanawiam czy nie pojechać na wczasy odchudzające. Primavera SPA ma ciekawą ofertę. Wydaje mi się się, że pod opieką specjalisty i z dala od swojej lodówki będzie się miała większą mobilizację do zrzucenia zbędnych kilogramów. Dodatkowo można by się było poddać zabiegom wspomagającym odchudzanie. Wydaje mi się, że w taki sposób można skutecznie pozbyć się nadmiaru tłuszczyku.

Mimi
28 października 2011
uważam, że warto tez zwrócić sie po profesjonalna pomoc do jakiejś kliniki leczenia otyłości i problemów z wagą bo tak chyba będzie najlepiej , tam sa profesjonaliści, którzy doradzą jak zdrowo schudnać i jak ćwiczyc w razie czego włączą leczenia, wiem, że dobrym miejscem jest Vimed w Warszawie od lat sie tym zajmują

ola87r
14 lutego 2012
na pewno warto pójść do dobrej dietetyk, osobiście mogę polecić dietetyczke z lecznicy demeter, która jest mistrzynią motywowania (Katarzyna Uścińska)