Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Jak ujędrnić szybko piersi ?
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Jak ujędrnić szybko piersi ?

angells
17 marca 2011
Dziewczyny może znacie jakieś sprawdzone sposoby na szybkie ujędrnienie piersi po karmieniu ??
Ja nie mam pomysłów ... Mój mąż mówi że są piękne ale wiadomo jak my dziewczyny myślimy :)
Mam spore cyce ale chcę je bardziej ujędrnić po karmieniu .. proszę pomóżcie:)

whynot
18 kwietnia 2011
Na pewno nie ma jakiś cudownych śrpdków, które poprawią wygląd piersi w bardzo szybkim czasie. Trzeba nastawić się na dłuższy proces. Na pewno naprzemienne prysznice ( czyli polewanie piersi zimną i ciepłą wodą) robią wiele dobrego, bo poprawiają ukrwienie i napięcie skóry. warto też zaopatrzyć się w balsam do piersi ujędrniający i trzymać go w lodówce

ewa200
6 września 2011
mi po ciązy bardzo pomógł krem ujędrniajcy z mary cohr stosowałam go też na brzuch i uda.

Meandra
30 października 2011
Zawsze możesz zrobić sobie mastopeksję. Jest to popularny zabieg u świeżo upieczonych mam. Tutaj znajdziesz więcej szczegółów na ten temat: http://www.chirurgia-plastyczna.info.pl/?option=com_content&task=view&id=62Jest to najskuteczniejszy sposób na ładny biust po ciąży.