Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Jem i chudnę, czyli SlimTurboVital
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Jem i chudnę, czyli SlimTurboVital

angells
17 marca 2011
Witam czy stosował ktoś tą dietę , kupił to ktoś ?? Czy w ogóle działa ...
Strach kasę w błoto wrzucić dlatego czekam na odpowiedzi co o tym specyfiku sądzicie :)

agusiaczek
17 marca 2011
Najlepsza dieta to dieta MŻ i wysiłek fizyczny, żadne inne cuda nie działają. Szkoda pieniędzy.

angells
17 marca 2011
MŻ a jaka to za bardzo nie kojarzę :) Wysiłek fizyczny jest :)

Merc
18 marca 2011
Mniej Żreć + wysiłek fizyczny... Nie, żartuję, nie wiem :P

Są badania krwi - kosztuje to 140 złotych, a wyniki są takie co powinno się jeść, a co nie i polecam to wszystkim kobitkom, które chciał by schudnąć, bądź pozbyć się krust, albo przy okresie żeby mniej brzucho bolał - na prawdę polecam ! :)

agusiaczek
18 marca 2011
MŻ= mniej żreć :)
Najlepiej to iść do porządnego dietetyka, on musi zrobić wszystkie badania min na wątrobę, trzustkę, poziom hormonów itp. Na takiej podstawie się ustala dietę, ale jak sama przyznasz nie jest to za tanie.

angells
19 marca 2011
Tak tanie to na pewno nie jest :)

whynot
18 kwietnia 2011
Nie wierzę,że dzięki samemu łykaniu tabletek chudnie się. To po prostu nie jest możliwe. W sam proces zrzucenia zbędnych kilogramów trzeba włożyć bardzo dużo wysiłku, bez ćwiczeń i odpowiedniej diety na pewno się nie obejdzie. Oczywiście można a czasami nawet trzeba posiłkować się róznymi srodkami,ale nie takimi, które "obiecują" pozbycie się kologramów,ale na przykład przyspieszenie pracy jelit jak proszek zasadowy langsteiner

amandaa
3 października 2011
No jasne, że nie ma takich tabletek, które działają tak, że można wcinać co się chce i ile się chce, w ogóle się człowiek nie rusza, ale chudnie... No niestety, aż tak dobrze to nie jest ;). Ale niektóre tabletki naprawdę pomagają schudnąć, ja przez długi czas nie mogłam zrzucić dodatkowych kilogramów, mimo że ćwiczyłam sporo a jadłam niewiele. Ale jak zaczęłam brać Acai Berry 900 to dopiero coś się ruszyło z moim metabolizmem i wreszcie widziałam efekty ćwiczeń i diety... W każdym razie całkowicie zgadzam się z Waszymi opiniami, że cudów nie ma ;).