Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Czy to możliwe ? :)
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Czy to możliwe ? :)

xxxa
21 stycznia 2011
Przez jak długi czas należy nie jeść słodyczy oraz ogólnie bardzo mało jeśc, aby schudnąć z bioder i ud, na przykład aby mieć nogi jak modelka ? Czy to w ogóle możliwe ... ?
A jeżeli ćwiczyć to jakie ćwiczenia, ale nie chodzi mi tutaj o mięśnie, prędzej chodzi mi o to żeby te mięśnie zniknęły i zeby uda były szczuplutkie ;)

PatixxO
27 stycznia 2011
droga xxxa odniosę się do ćwiczeń... jeśli chcesz schudnąć musisz ćwiczyć przynajmniej 40 min i nie więcej niż 60 min najlepiej codziennie, w najgorszym razie co drugi dzień, ćwiczenia to napewno przysiady, rowerek, dobrze by było abyś biegała i raz w tygodniu chodziła na basen ;) trening powinien być intetnsywny, a przerwy między seriami minimalne (tak praktycznie aby tylko złapać oddech) a jeśli chcesz schudnąć to musisz unikać słodyczy, oraz produktów tłustych, węglowodanów też raczej powinno się unikać... czyli musiałabyś jeść owoce i warzywa oraz ryby i białe mięso. Jeśli chcesz jeść chleb to tylko ziarnisty lub z tej firmy "Wasa" pieczywo lekkie ;) jeśli będziesz się do tego stosować i ćwiczyć codziennie to myślę że już po 2 tygodniach powinnaś zobaczyć pierwsze rezultaty ;)
ale moje zdanie jest takie: nie warto się robić na modelkę...

zxcvbnm1234
22 lutego 2011
http://focia.utnij.net

Mimi
3 listopada 2011
jesli masz wyrobione mięśnie na udach to żadnym sposobem sie ich nie pozbędziesz, taką masz budowę i tyle, jesli jednak chcesz zeszczupleć z tych parki ciała to nie ma sie oszukiwać trzeba włożyć to troche wysiłku , bo z tych partii cięzko zrzucić kilogramy , ale ćwiczeniami i odpowiednia dietą na pewno dużo zdziałasz