Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Rowerek Treningowy?
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Rowerek Treningowy?

daniaa19
20 stycznia 2011
Witam , zamierzam schudnąć tak 5 kg, w tym celu postanowiłam kupić rowerek treningowy, fajne zgrabne i co ważne nie drogie rowerki wyczaiłam na allegro, poczytałam opinie sprzedających i na jednego z nich się zdecydowałam, za parę dni chcę zamówić rowerek I CO WY MYŚLICIE O ROWERKU TRENINGOWY?, POMAGA SCHUDNĄ, JEŚLI NIE STOSUJE SIĘ ŻADNYCH DIET??

ineska
12 maja 2011
o ja też chętnie usłyszę opinie na temat rowerka treningowego. Myślę, że to niezły sposób na ujędrnienie mięśni i poprawę zarówno wyglądu jak i kondycji, także przyłączam się.

Meandra
29 lipca 2011
Na pewno każda aktywność fizyczna jest dobra, jeżeli chce się schudnąć. A rowerek stacjonarny ma tę przewagę, że można ćwiczyć i przy okazji oglądać telewizję, także jak najbardziej jestem na tak ;)

afrodytka
24 stycznia 2012
według mnie to dobry pomysł ale trzeba mieć samozaparcie, ja w tym celu zapisałam się na spinning, bo sama w domu na pewno nie dałabym rady się tak intensywnie katowac jak na takim porządnym trenningu :D