Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Bryczesy i inne sprawy
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Bryczesy i inne sprawy

xxxa
14 sierpnia 2010
Jak pozbyć się bryczesów?
Jaki cwiczenia(najlepiej domowe) , tanie kremy bo na droższe nie bardzo mnie stać no i co jeść??
No i jeszcze ogolnie jak schudnąć z ud?? z obwodu.. bo mam mieśnie i te koło kolan są najgorsze, niewiem co robic aby zniknęły??

Jakie ćwiczenia na pozbycie się boczków są dobre??

I jaki kupic również nie drogi balsam i peeleng do ciała aby pozbyc sie celuulitu.
Mam go sporo na pośladkach oraz górnej cześci ud.
Jakie ćwiczenia na to są odpowiednie i kremy, oraz dieta??
BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA ZA POMOC !!!!!!

Pozdrawiam :)

corinka
30 sierpnia 2010
Możesz spróbować wybrać się na wakacje pomagające wymodelować odpowiednio sylwetkę :) Takie weekendu bądź obozy w spa świetnie się sprawdzają dla tych, którzy lubią być codziennie zmotywowanie i pod stała kontrolą. a kiedy już pewne zabiegi staną się nawykami łatwiej będzie samemu zadbać o siebie . Wiem, że jednym z takich miejsc jest hotel Primavera w Jastrzębiej Górze, który organizuje specjalne turnusy.

Anetka
22 września 2010
ja nie wiem po co się odchudzać , dziewczyno pewnie ładną masz figurę , zgrabna jesteś , nie masz po co się odchudzać ^^ja mam 174 wzrostu i waze 65 kg ;x też kiedyś myślałam o odchudzaniu ale stwierdziłam że to wielka głupota , ponieważ można się nabawić sporych problemów , jeśli przesadzisz z odchudzaniem.