Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Jędrniejsze ciało?
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Jędrniejsze ciało?

weroni
16 lipca 2010
Hej, za około 2 tyg. zaczynam urlop (potem jeszcze czeka mnie wesele przyjaciołki), mam kilka celów postawionych:
- jeden z nich to poprawić wygląd włosów, czyli pije herbatkę specjalną na włosy i paznokcie, kupiłam dosyć drogie serum na końcówki, wiadomo szampon i jakaś dodatkowa odżywka.
Oprócz tego skrzyp w tabletkach, piję dużo wody, wcinam owoce.
- spaść kilka cm w brzuszku: chodzę na fitness 2 razy w tygodniu + 1 raz na siłownie.
Nie żrę śmieci, jak wyżej napisałam jadam owoce, oczywiście troche warzyw i ciut mięsa = poniżej 2 tyś kcl.

Myślicie, że się uda, czy może to za mało?

lime
20 lipca 2010
Myślę, że będą efekty ale do jędrności to bym jeszcze dołożyła na pewno masaże jak jest możliwość czy tez chociaż balsamy i wsmarowywanie i wklepywanie itp - to wtedy na pewno jędrność tez będzie :0) Nie wiem tez czy sobie za dużego hardcore'u nie narzuciłaś, chociaż ponieżej 2 tys kalorii to chyba ok (mam nadzieje ze nie 500 :).

weroni
20 lipca 2010
1400-1700 kcl, ale bardziej 1500 ;]

corinka
25 sierpnia 2010
Polecam dołączyć jeszcze basen, albo aqua aerobic, który świetnie modeluje sylwetkę , pomaga w rozciąganiu i ujędrnia całe ciało. Poza tym jest to świetna metoda na wyładowanie negatywnych emocji. Możesz też pomyśleć o jakimś masażu relaksującym w tym napiętym odchudzającym harmonogramie :)) powodzenia

(?)
1 września 2010
i moze dobry krem ujędniający np. z mary cohr jest świetny ja stosowałam na biust po ciązy.

aluta20
18 października 2010
Ja słyszałam, że rewelacyjny jest masaż czekoladowy. Czy któraś z was go miała? Podobno jest skuteczny w walce z cellulitem i doskonały w ujędrnianiu ciała. znalazłam go w ofercie Primavera Spa i zastanawiam sie czy z niego nie skorzystać. To musi być również prawdziwa aromaterapia dla tych którzy uwielbiają czekoladowy zapach :)

vogue
28 października 2010
ile odpowiedzi tyle sposobów na to, żeby mieć jędrne ciało. Moim zdaniem najbardziej skuteczne są ćwiczenia, albo siłownia albo fitness. Wiadomo ruch to zdrowie i dzięki niemu możemy się cieszyć piękną sylwetką.
Poza tym myślę, że dobrze sprawdzają się wszelkie masaże ujędrniające ;)

neferetiti
24 marca 2011
Najszybciej na pewno ujędrni się skórę dzieki zabiegom. W Cetrum Medycznym Vimed można sobie zrobić Body Mix który redukuje cellulit, ujędrnia oraz modeluje sylwetkę. Wydaje mi się, że jest to najskuteczniejsza forma walczenia z wiotką skórą. No i przy okazji można pozbyć się nadmiaru tłuszczyku.

Meandra
1 grudnia 2011
Zgadzam się, że skuteczne są zabiegi. W Hotelu Głęboczek jest spory wybór zabiegów ujędrniających. Większość opartych jest na winoterapii, także jest to miła odmiana po tych wszystkich powtarzających się zbiegach w innych ośrodkach SPA.