Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Chce schudnąć do wakacji .
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Chce schudnąć do wakacji .

Misiaczkowa112
15 maja 2010
Mam ok 165 wzrostu i waże 80 kg .
Chce schudnąć , ale nic mi nie pomaga .
Stosowałm roznego typu diety ale nic .
Prosze pomóżcie .

Merc
16 maja 2010
A cwiczenia stosowałaś ?

Ela
18 maja 2010
Napisz lepiej co jesz ;)

elle87
21 maja 2010
Ja noszę się z zamiarem nie jedzenia po 18 (chociaż w moim przypadku to dość trudne, bo nie przepadam za śniadaniami, a kolacje jadam spore), no i generalnie zamierzam wraz z nadejściem wiosny odżywiać się zdrowiej, nie jeść w fastfoodach itd. Z kosmetyków (które są uzupełnieniem , nigdy jedyną formą odchudzania!) używam żelu intensywnie wyszczuplającego Flosleku z serii Slimline. Jest naprawdę fajny. Poza tym, basen ! :)

Desora
23 maja 2011
Z chudnięciem zawsze jest pewien problem. Ja też próbowałam różnych rzeczy, suplementów, diet, zajęć ruchowych itd. Jednak prawda jest taka, że wszystkie te czynniki dobrze działają jeśli są stosowane razem, konsekwentnie i w odpowiednich proporcjach. Moją metodą na schudnięcie jest dieta 36s i przede wszystkim basen 3razy w tygodniu. Dopiero zaczynam ale już czuję się lepiej. Zmieniłam nawyki żywieniowe, jem zdrowo i mobilizuje się czytając poradnik zdrowego żywienia. Zobaczymy jak mi to wyjdzie ale zapowiada się bardzo dobrze. Pamiętaj, że najważniejszy w tym wszystkim jest zdrowy rozsądek.