Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Wyszczupelenie ud i Ujędrnienie...
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Wyszczupelenie ud i Ujędrnienie posladków,

xxxa
28 kwietnia 2010
Jakie Ćwiczenia na wyszczyplenie ud i bryczesów oraz ujędrnienie pośladków. jest problem z biegam bo miałam skrecone kolano. Ale cwiczeia w domu, Potrzebje pilnie. Lato się zbliza atłuszczyk sam nie zniknie;) Pozdrawiam Dziewczyny!

czarnulka1724
29 kwietnia 2010
mam ten sam problem...

Niuniaaa
30 kwietnia 2010
hi ja tez ale jakos nie moge sie zmotywowac za leniwa jestem brr..

talula
14 maja 2010
Przysiady - kolana na zewnątrz, proste plecy
Napinanie pośladków- najlepiej najczęściej ;)
Ewentualnie jest takie fajne ćwiczenie ale nie wiem czy dobrze je opiszę. Trzeba położyć się na boku i podnosić tą nogę która leży bliżej ziemi. Czyli jeśli leżymy na prawym boku to podnosimy ( niezbyt wysoko) prawą nogę a lewa jest przed prawą ( jakby z przodu) lekko ugięta a stopę stawiamy na podłodze.

o i tyle.

xxnobodysgirlxx
22 maja 2010
Mam ten sam problem i ja robię to co powiedziała talula napinam mięśnie pośladków ;)) podobno to działa ;))jak coś zauważę to wam powiem ;)

corinka
25 sierpnia 2010
Mnie po części pomógł aqua aerobic, nie obciąża stawów jest niezły. istnieją też różne zabiegi czy masaże, które poprawiają kondycję skóry i ogólny wygląd. Poruszając się po internecie w znalezieniu czegoś ciekawego natrafiłam na hotel Primavera nad morzem, które w całkiem w przystępnej cenie oferuje czekoladowy masaż pomocny w walce cellulitem tłuszczykiem ;)