Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Szybka prośba !
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Szybka prośba !

xxxa
23 marca 2010
:) A więc mama duże biodra. i ja uwazam ze mam grube nowi . wzrost 172cm waga 56kg.
I chce schudbąć z ud , nienaiwdze jak osoba szczuplejsz ami mówi ze jestem identyczna jka on czy ze ejstesm szczupła bo kurna wcale tak nie jest !! podobaja mi sie srasznie chude nogi modelek. Ni ebde pisała ze są boskie ah i oh bo to pustackie. Wie moze jakie powinno sotowac sie tabletki aby szybko schudnąć i co robic czy nie cwiczyc czy malutko jesc zeby schudnac z mesni na udach i zbednego tłuszczu zeby byly proste jak modelki moze są na to leki. Nparawda dziewczyny POMÓŻCIE MI !!

Maery
28 marca 2010
Jak nie będziesz nimi ruszać to zanikną mięśnie i się pomniejszą... już masz taką budowę ciała.

green
31 marca 2010
Rower + skakanka ;)

corinka
3 września 2010
Według mnie dobrym rozwiązaniem będzie jakiś zabieg lub specjalistyczny masaż. Oczywiście dobrze dobrana dieta również będzie pomocna. Wiele informacji na temat odchudzania i utrzymania będziesz mogła znaleźć na stronie hotelu Primavera. Oprócz tego, że mają spa&wellness to również udzielają fachowych porad.