Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Wzięłam się ostro :D
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Wzięłam się ostro :D

Maery
20 lutego 2010
Od paru dni jestem na antybiotykach, nie mam apetytu więc mało jadła. Korzystając z tej okazji ciągnę to dalej :D Nie jadam między posiłkami, a same posiłki to niewiele i zazwyczaj tylko na obiad. Ale kurde jest sobota i marzy mi się pizza z sosem czosnkowym... :D

Merc
23 lutego 2010
raz taka pizza Tobie nie zaszkodzi. Nie odmawiaj sobie przyjemności bo musisz byc laską szczupłą. taka jest moja zasada jak mam wypad z kumplami to tak robię a później nadrabiam brzuszkami xD

Ela
3 marca 2010
I jak Wam dziewczyny idzie w odchudzaniu? ;D

talula
6 marca 2010
Ja na samą myśl o przejsciu na dietę robię się taka głodna ze zaczynam więcej jeść :( Od 4 miesięcy chodzę na fat burning i kurcze pech chciał że teraz jestem ciężko chora i nie mogę ćwiczyć :( Płakać mi się chce bo myslałam ze w końcu udało mi się wziąc za siebie a teraz tylko po lekarzach latam. Nie wiem kiedy będe mogła wrócić do ćwiczeń i na dodatek pewnie będą mnie leczyć sterydami. Oby nie!
a tak na marginesie to najlepsza dieta jaką poleca mój trener to - odstawić pieczywo, makarony, ziemniaki i słodycze- jeść często i małe porcje. Efekt murowany. Ale jak odstawić słodycze???????? ;)

Maery
12 marca 2010
No to faktycznie... ja mam jeden tydzień że się trzymam a kolejny jem i obiecuję sobie że od poniedziałku koniec :D

Merc
15 marca 2010
Ostatnio już z 2 tygodnie nie cwiczę i jeszcze przed okresem tyle jem w trakcie też.

Słodycze odstawic, tak na fest że się nie je? Ojjj.. chyba tak się nie da.

Merc
22 marca 2010
weidera - brzuszki, cwiczenia to jest to. dużo, bardzo dużo wysiłku, ale wyniki gwarantowane xD

aluta20
8 października 2010
Ja myślę, że najważniejsze jest to żeby nie zapominać o ruchu !!!! Same odmawianie sobie jedzenia nic nie da. Faktycznie można się ograniczyć w jedzeniu słodyczy, pizzy czy czekolady, ale nie zapominajmy o sporcie. Może jazda na rowerze albo basen pomogą w uzyskaniu szczupłej sylwetki.