Strona główna > Grupy > Chcemy schudnąć > Powitanie :)
Chcemy schudnąć
Mamy nowy rok i nowe postanowienia, jedno które zawsze się powtarza to "Od nowego roku zaczynam się odchudzać" :) A że samej to jest trudno postanowiłam założyć LGWwO :D

Powitanie :)

Maery
17 stycznia 2010
Hej, jestem Marta i jestem anonimowym żarłokiem :D Mój cel to rozmiar 38/40 i waga 60 kg :D

Dziś jest Niedziela i ostatni dzień obżarstwa, od jutra przechodzę na dietę ŻP :D a nawet Ż1/5 :D

Merc
17 stycznia 2010
Ja życzę Tobie powodzenia i zaczynam też ^^ Jak nie dla siebie to dla kogoś innego ^^ ważne aby mieć motywację

Maery
17 stycznia 2010
No ja już się nastawiłam, jutro na śniadanie czerwona herbata ze słodzikiem, zero chleba, makaronów, ziemniaków, serów itp... :D

alexandraa13
18 stycznia 2010
nie wiem ale ja jestem już od tygodnia na diecie, i muszę przyznać że jem nie za mało.
staram się trzymać 5 posiłków dziennie bo to najważniejsze!
ograniczyłam słodycze. i to wszystko bo teraz już ważę o 1 kg mniej.
bez żadnych ćwiczeń!
po postu trzeba 5 posiłków nie za dużych, nie podjadać i nie jeść słodyczy.;))

Maery
18 stycznia 2010
Dobra, ja dziś zjadłam 2 parówki, rosół z ryżem, i wstyd się przyznać 2 kawałki pizzy :/ Ale mogłam więcej więc zjadłam mniej niż normalnie :D Ale jutro się zważę :D Mam wagę, co tydzień wpisuję jaką ma w specjalny kalendarzyk :D

Merc
20 stycznia 2010
ja jem normalnie, a ze słodyczami nie mam problemów ochotę mam 2 razy w miesiącu przed i po okresie więc nie jest źle ^^

Maery
21 stycznia 2010
Ja żeby nie tyć to musiała bym jeść jeden mały posiłek dziennie i znikome przekąski. A żeby schudnąć to muszę przestać jeść całkowicie :/