Strona główna > Grupy > Zakochani > jak wzbudzić pożadanie wdługim...
Zakochani
Myślę o tym przez cały czas
Bo coś pięknego połączyło nas.
Nie wiem co z tym zrobię
bo od tamtej chwili kocham się w Tobie!

jak wzbudzić pożadanie wdługim związku.

alicha
3 marca 2008
to było wczoraj .
Szybki numerek ale jak dla mni8e za szybki . wiec odczekałam trochę położyłam spac maleństwo i ubrałam sie w sexi bielizne.i chyba mnie poniosło. usłyszałam ze teraz oglądam tvn turbo. Szlag mnie trafił totalny. i myslekur..a co ze mna nie tak ten który za mną szlał woli ogąć tvn turbo . Az mnie to męczy . nie kochamy sie tydzień pózniej szybki sex taki bezpłuciowy . a on mi gledzi oTVN TURBO. Może robie coś nie tak .Kobiety co robicie zeby facet nie oderwał od was wzroku . ???[i

(?)
3 marca 2008
Hmmm...Jesteśmy 11 lat po ślubie i ciągle ogień. Może dlatego, że obydwoje lubimy ten sport :) Oto kilka rzeczy,które wiem,że "kręcą" : po prostu tak "od niechcenia" chodzę w bieliźnie po domu ,albo z dekoltem do pępka, niedopiętą bluzką jestem w zasięgu jego wzroku.Bywa,że w mini bez majtek siadam mu na kolanach i prowadzę jego rękę tam gdzie trzeba...Czasem gdy ntą godzinę siedzi przed kompem podchodzę od tyłu i pieszczę go językiem po szyi, za uszami, lekko przygryzam małżowinę uszną...Czasem gdzieś w przelocie poocieram się o niego lub pomasuję go w kroku.Poza tym zawsze wchodzę mu do łazienki jak się kąpie i widzi mimowolnie jak się rozbieram a potem DOKłADNIE myję - czasem nie zdążymy dojść do pokoju :D.Czasami po pracy wystarczy dłuuugi namiętny pocałunek z masażykiem we wrażliwych miejscach i akcja gotowa ;)
Z doświadczenia wiem, że facetów kręci jak się jest bezwstydną, konkretną i pomysłową ;)Pozdrawiam i życzę wielu odlotów :)))

(?)
3 marca 2008
P.S. Myślę sobie tak teraz, że najrozsądniej dla Ciebie i najjaśniej dla Twojego męża będzie jak powiesz mu o swoich oczekiwaniach i zaproponujesz coś.Najlepiej w jakiejś spokojnej chwli, ale nie w trakcie jego ulubionego programu ;)

Almada
10 kwietnia 2008
Madzioreczka, dalas mi pomysly. Wlasnie mojego meza kompletnie nie kreci seksi bielizna, stringi czy inne kojarzone z seksi akcesoria... Stirptisy i muzyczka go oniesmielaja... Zaczyna sie kontrolowac i koniec zabawy.
A mnie nudzi seks malzenski. Posluszny i wieczorny. Macie jeszcze jakies pomysly?

rene2707
24 kwietnia 2008
Witam ,dziewczyny Almada a ile jestescie po slubie to moze cos poradzimy ?

Almada
7 maja 2008
Poradzcie... jestesmy 6 lat po slubie. Ja wiem o co miedzy nami chodzi. On przestal we mnie widziec kobiete - obiekt seksu. Jakos mu to nie pasuje, peszy sie... Niestety.
Za to jestem jego partnerka, przyjaciolka, zona, kucharka, matka jego dzieci....
Szczerze, nie wiem czy nam sie uda... mam coraz wiecej watpliwosci.

haneczka
9 lutego 2010
kobietki drogie!!!!
dołącze do Was ...powiem, że czasem nawet jak rozbieram się, wyginam przeginam wypinam...nie pomaga....też mam problem....aż psychicznie ten BRAK SEXU działa na moje zachowanie każdego dnia....ale poprawiam to wszystko bo niedługo się pobieramy i nie chce by ślub był tylko po to by bł.....