Strona główna > Grupy > Zakochani > kokietowac i byc kocicą
Zakochani
Myślę o tym przez cały czas
Bo coś pięknego połączyło nas.
Nie wiem co z tym zrobię
bo od tamtej chwili kocham się w Tobie!

kokietowac i byc kocicą

mirabela83
21 marca 2008
Wiem, że są kobiety które nie lubią kiedy mężczyźni się na nie gapią .Ale są też takie co uwielbiają kokietowac zwracac na siebie uwagę .Ja jestem kobietą ,która lubi jeśli facet mnie podziwia -jeśli jesteś taką kokieciarą jak Ja to napisz i powiedz jaki jest twój sposób by męzczyzna nie mógł oderwac od Ciebie wzroku

(?)
21 marca 2008
tak!to ja jestem taką flirciara...ale własciwie nic nie robie tylko uderzam w bajerek

sandra
21 marca 2008
Jest wiele sposobów by facet byl twój.....Wystarczy ze sie seksowie ubierzesz i juz pozeraja cie zwrokiem..........slodki usmiech dobre perfumy kochana jest twój........

mirabela83
21 marca 2008
czyli każda z mas ma te same sposoby krótkie spodenki długie kozaki na to leca

(?)
21 marca 2008
Zawsze patrzę prosto w oczy taka zabawa kto kogo przetrzyma :))) Poza tym zauważyłam,że ciekawa fryzura baaardzo przyciąga spojrzenia jeszcze tylko jasne,sportowe tam gdzie trzeba obcisłe ubranie i efekt gwarantowany ;choć w moim przypadku nie zamierzony ;)))

czarnulka1724
21 marca 2008
myslę że każda kobieta ma jakiś swój osobisty sposób :) ale chyba makijarz, jakaś sukienka i szpileczki załatwiają sprawe :)

(?)
22 marca 2008
ja tam nic nie robie i tak sie gapia:))))

czarnulka1724
23 marca 2008
urok osobisty :)

(?)
23 marca 2008
Ja nierobie nic szczegolnego jestem poprostu soba ;)))

(?)
23 marca 2008
ja tam sie zbytnio nie staram poprostu jestem sobom

czarnulka1724
24 marca 2008
a wierzcie mi że znam takie laski które same sie na facetów pchają... ale nie jestem tego zwolenniczką...

(?)
26 marca 2008
To coś myśle że promienny uśmiech i diabliki w oczch przyciągające spojżenia facetów.Ubiór pewnie też tylko nie zawsze mini i dekold do pasa,kolor gra dużą role,bo chyba bardziej rzuci się w oczy ognista czerwień niż zwykły brąz lub kolor bez wyrazu.

(?)
26 marca 2008
Jest tutaj ktoś?I znowu nic się nie zmieniło,jestem sama:(

czarnulka1724
26 marca 2008
teraz i ja jestem :)

kasik090283
27 marca 2008
ja nie robie nic poza tym ze uwodze wzrokiem i daje in do zrozumienia ze musza sie bardzo napracowac aby cokolwiek osiagnac, lecz kedys ktos mady powiedzial(byla to kobieta)mezczyzni kochaja madre kobiety lecz boja sie ich wiec uciekaj... miala racje lecz nie do samego konca

czarnulka1724
27 marca 2008
ja też daje znać wzrokiem i okazuje zainreresowanie a póxniej oni robili to samo ;)

Martika55
23 maja 2008
taaaaaaak....kokietowac na kazdym kroku:P

(?)
19 czerwca 2008
a ja jestesm soba poprostu i tez lubie kokietowac ale robie to tak sama z siebie nawet sie nigdy nie zastanaiałam jak moze wzrokiem sposobem porusznia sie itd.