Ale tak szczerze jakie cechy osobowości, wyglądu, charakteru u mężczyzn Was przyciągają a jakie odstraszają?? Nie chodzi mi o to aby pisać to co wszyscy piszą.. ale to co akurat i TYLKO Was pociąga.. na przykładzie waszego prywatnego doświadczenia... no nie wiem, np. pieprzyk na ramieniu... ciepłe spojrzenie o poranku... To jak zawsze do was mówi, barwa głosu... To że lubi klepnąć po tyłku.. przytulić... to że zawsze jak się czymś przejmuje to ma świeczki w oczach... ITD...
(?) 13 marca 2008
zapach...to jest dla mnie numer jeden...bardzo wazne...to jak sie facet na mnie patrzy i w jaki sposob okazuje mi swoja milosc
(?) 13 marca 2008
musi umiec sie wyglupiac a nie byc bucem...czasem fajnie jest sie powyglupiac razem...a ile smiechu przy tym
(?) 13 marca 2008
lubie sie wystroic i widziec w jego oczach jak bardzo mu sie podobam...te iskierki...
(?) 13 marca 2008
co mnie odstrasza MACZO...ojjj takich typkow to ja nie lubie...a i zbyt pewnych siebie facetow...
(?) 13 marca 2008
a no i pominelabym najwazniejsze NIENAWIDZE MAMISYNKOW brrrr az mnie dreszcz przeszedl...taki facet na dluzsza mete nie ma u mnie szans!!! Facet musi miec jaja a nie takie "cieple kluchy"
ja lubie mezczyzn pewnych siebie tych co wiedza co chca i wiedza jak to zdobyc moze troche maczo :)))
(?) 13 marca 2008
facet musi byc pewny siebie ale nie zbyt pewny...bo taki zaraz wywinie jakis numer
(?) 13 marca 2008
ma swieczki w oczach, cieple spojrzenie, piekne delikatne dlonie, 3-4 dniowy zarost, uwielbia sie przytulac, calowac ale potrafi powiedziec, kochanie stop przeginasz i moge sie wnerwic:P:P:P:D
a uwage dokładnie zwracam na kolor włosów, później na wzrost, a później to jakoś wszystko na raz :)
(?) 13 marca 2008
Jego troskliwość-ciągle się o nas boi
Jego ramiona silne a jednocześnie takie czułe gdy mnie mocno do siebi tuli
Jego dobroć i szacunek-ten człowiek nie wie co to kłutnia,nigdy nikomu złego słowa nie powiedział
Jego odwage-życie mu tyle kopniaków dało a on nigdy się nie załamał szedł dalej
Jego wytrwałość w dążeniu do celu
Jego oczy w których widze iskierki