Strona główna > Grupy > Zakochani > lubisz jak facet wchodzi w tyłeczek?
Zakochani
Myślę o tym przez cały czas
Bo coś pięknego połączyło nas.
Nie wiem co z tym zrobię
bo od tamtej chwili kocham się w Tobie!

lubisz jak facet wchodzi w tyłeczek?

(?)
13 marca 2008
jaki są wasze uczucia wówczas, zgadzacie się od razu. Czy taki stosunek powinien przebiegać w prezerwatywie. Uważacie go za bezpieczniejszą przyjemnonść od normalnego stosunku w pochwie. Tu nie ma obawę o niechcianą ciążę. Jakie są wasze zdania?

(?)
13 marca 2008
Próba załagodzenia tematu.Lubie sex analny,już był ten temat poobny.Musze mieć nawilżacze bo czasem to boli,ale odczucia są super.

(?)
13 marca 2008
jak dla mnie odpada...o nieee

yola3007
13 marca 2008
Fuuuuuuj

(?)
13 marca 2008
nie rozumiem po co miałby tam wchodzić?chyba tylko dla własnej przyjemności,bo ponoc jest ciaśniej,,,

(?)
13 marca 2008
Dla mężczyzn jest to napewno przyjemne lecz niestety nie każda kobieta ma odwagę na taki stosunek. Myślę że to raczej strach przed czyms nowym czego się nie robiło niz wstręt.

(?)
13 marca 2008
Nie w moim typie.

karollka
13 marca 2008
Ta dziurka służy tylko do jednego do srani.. uważam ze kobiety godzące się na taki sex nie sa normalne albo zboczone :/

(?)
13 marca 2008
a tam od razu zboczone...każdy ma inne potrzeby seksualne i jeśli komuś to pasuje to niech sobioe uprawia taki sex jak chce

(?)
13 marca 2008
Zboczone?Moge sobie być zboczona ja się nie goze tylko sama chce.Kiedyś też miałam podobne zdanie opuki nie sprawdziłam.

(?)
13 marca 2008
ja tam nie uwazam tego jako jakiegos zboczenia...kazdy lubi co innego...i tyle

karollka
13 marca 2008
niedługo tez będziecie się godzić na zjadanie odchodów partnera

(?)
13 marca 2008
jezeli ktos lubi to jego sprawa, nie jest to zadne zvboczenie, zboczenie to pedofilia i zoofilia np, karolka a nawet jak ktos tak lubi to? chcesz mu tego zakazac? jezeli obie strony na to wyrazaja zgode, nikt nikogo nie krzywdzi to mi nic do tego

(?)
13 marca 2008
Co do tego tematu do dostałam komentarz na fotke cytuje:Ona lubi jak jej się pcha w tyłeczek.Ja mam już dość.O niczym nie moge pisać.

(?)
13 marca 2008
malgosiu zrob tak, zmien tu login w avaterek wstaw sobie cis tam nie djecie i pisz do woli ile chcesz, na fotce nie beda wiedziec, ze to Ty a znajomym ktorym chcesz poprostu wyslij na maila, ze zmienilas login na.....:D ludzie sa wredni i podli, a to jest net, wiec chron sie przed nim

(?)
13 marca 2008
Nic nie zmienie zostanie tak jak jest.Ja nikomu krzywdy nie robie,a o n ich i tak to wróci i to wzmocnione.Już nie będe taka wylewna.

(?)
13 marca 2008
zablokuj tego typka na fotce, wrzuc go na czarna liste

(?)
13 marca 2008
skasowałam ten komentarz a to był pytajnik profil ukryty.Chyba musz zrobić gwiazde.

(?)
13 marca 2008
jak mialam konto na fotce niegdy nie zezwalalam na komentarze, po co mi one w sieci siedzi wiele czubow i swirow, ktorzy wypisuja rozne bzdety, a w opcji czarna lista jest na jaki wiek zezwalasz by mogli cokolwiek do Ciebie pisac, wszelkie prysztate szczyle nie beda mogly tego robic

(?)
13 marca 2008
widzę że zdania są podzielone. I dobrze bo wszyscy jesteśmy różni. Jeden lubi czekoladę mleczną inny gorzką. Ale oki każda wasza opinia jest warta uwagi.To lubię mówić otwarcie!!! piszcie komentujcie