Strona główna > Grupy > Zakochani > Czy miłość nie jest piękna :))
Zakochani
Myślę o tym przez cały czas
Bo coś pięknego połączyło nas.
Nie wiem co z tym zrobię
bo od tamtej chwili kocham się w Tobie!

Czy miłość nie jest piękna :))

gosia83
2 marca 2008
milosc jest piekna ale w tedy gdy jest wzajemna

lucynka131
2 marca 2008
tak zgadzam sie że miłosc jest piekna ale jak jest wzajemna- ale czesto myślimy że jest to miłoś odwzajemniona a poczasie czar pryska i nic smutek, żal i bul wiec kiedy wiemy że to jest to?????????

(?)
2 marca 2008
ja tez zgadzam sie z wami jest piekna kiedy jest wzajemna

roksanka
3 marca 2008
Oj owszem. Miłość jest cudowna...

kama29202
5 marca 2008
OOO tak miłosć jest piekna:o) uczucie ze sie kocha i jes sie kochanym przez druga osobe jest cudowne

(?)
6 marca 2008
Miłość nadaje nam sens życia, kochać i być kochanym to wielkie szczęście, które jednak trzeba pielęgnować by nie uschło, nie umarło jak piękny kwiat.

Kala
6 marca 2008
Najważniejsze by dwoje ludzi dażyło sie uczuciem - na dobre i złe ...

(?)
6 marca 2008
Wszedł ,usiadł,wstał i zapytałCZY TY MNIE KOCHASZ?wahałam się już nigdy się nie zawaham.Jego już nie ma został żal.

Agulkap
7 marca 2008
Jestem półtora roku po ślubie,mam cudownego synusia,który ma juz roczek i musze przyznac,ze od momentu jego przyjscia na swiat nasza piekna miłość zaczęłą sie zmieniac,pospiech,stres,obowiazki i ciagly brak czasu,maz ma co chwile cos do zrobienia praca,szkola i w dniu wolnym planuje mecze z kolegami jest mi bardzo przykro ,ze tak szybko piekne uczucie potrafi sie przemienic w ZAL!!!

(?)
9 marca 2008
Miłość ma wiele twarzy.Istnieje też ta zła miłośc,opętany miłością nie wie sam co robi i są tego złe skutki.Przesana miłość np.matki do dzieci szkodzi obojgu.Czym byłby świat bez miłości takiej czystej prawdziwej,bez czekania na zapłate za nią bo i tak przecież bywa.Jest użo przykładów miłości.Myśle,że tą najpiękniejszą miłością,jest miłość Boga do ludzi.

(?)
4 kwietnia 2008
Dziewczyny,kobiety jest nas w tej grupie 49 a pisze tylko pare.W jakim celu tu sie zapisałyście?

Sandy
14 kwietnia 2008
spotkalam miłość życia :D
[przynajmniej tak mi sie wydaje ;-]
i vice versa :)

Życie jest piękne,
Gdy się żyć umie,
Gdy jedno serce drugie rozumie!
Gdy oba serca płoną miłością
I pragną kochać się z wzajemnością! ;)

sonia2924
18 kwietnia 2008
miłość jest piękna.Kiedy przychodzą dzieci trochę sie zmienia.Dzieci są małe zostajemy same bo mężowie uważają że im się od życia coś należy dlatego planują inaczej czas w wolne dni.Nam wystarczają dzieci i ON .ON ma nas dzieci i kolegów.Dzieci dorastają i jeżeli przetrwasz Agulka uwierz mi odkryjesz ja na nowo.Nie myślałam że jest to możliwe ale JEST.Przetrwaj-warto.

SummerOblivion
15 grudnia 2009
tak. jest piękna i wspaniała gdy nic się nie psuje. Póki tak jest, jestem szczęśliwa i o niczym innym nie myśle jak o moim lubym ;)