Strona główna > Grupy > Sport > mamy w końcu złoty medal w Pekinie
Sport
I wszystko o nim.

mamy w końcu złoty medal w Pekinie

Haraga
15 sierpnia 2008
bo bałam się że już żadnego nie zdobędziemy, niemniej uważam że cała reszta naszej licznej reprezentacji powinna zwrócić za koszty podróży, no i oczywiście mąż mnie uświadomił że każdy zawodnik jadący na olimpiadę w wieku 35 lat może przejść na emeryturę, więc stanowczo uważam że im się emerytura nie należy

(?)
17 sierpnia 2008
brak słow

malastka
17 sierpnia 2008
he he dzis byla medalowa niedziela..;))))))co Wy na to,Kobietki bez wiary w naszych..? ;)))

Haraga
18 sierpnia 2008
no ja jeszcze jestem w szoku, zauroczył mnie rzut kulą, pół dnia oglądałam powtórki, bardzo bardzo bardzo podobali mi się też kajakarze, którzy mimo że ledwo ledwo weszli do finału to zakończyli ze złotem

(?)
18 sierpnia 2008
akurat mialam to szczescie ogladac kajakarzy, piekne zwyciestwo, ale mam nadzieje ze to nie koniec medali dla Polski olimpiada jeszcze trwa

Haraga
18 sierpnia 2008
no ja mam nadzieję że znajdziemy się w pierwszej 10-tce medalowej

ada02
20 sierpnia 2008
no a teraz mamy juz 8.. i będzie jeszcze lepiej. mnie osobiscie najbardziej podobal sie rzut dyskiem. chociaz nie udalo sie zloto mamy srebro i tak bylo cudnie..

(?)
1 września 2008
czy ty sobie kobieto zdajesz sprawę co to znaczy jechać na olimpiadę??? Trzeba być naprawdę dobrym. Mało tego, trzeba byś najlepszym w kraju! Doceniłabyś to gdybyś kiedykolwiek w życiu trenowała jakiś sport dłużej niż tydzień bo taki akurat miałaś kaprys...

dnmMili
24 lipca 2009
Tobie się nie należy w wieku 80 lat- krytykować łatwo ale najpierw sobie poczytaj o tym...