Strona główna > Grupy > Sport > A spacerki po górach....
Sport
I wszystko o nim.

A spacerki po górach....

(?)
1 marca 2008
undefined

(?)
23 maja 2008
Uwielbiam góry... szczególnie, wiosną i jesienią... ale ostatni raz w górach byłam 10 lat temu :( Może jak moja córka już bedzie starsza damy rade wybrać się na wakacje w góry... Narazie tępa nie wytrzyma...

Ela
30 czerwca 2008
Mi się na razie może tylko pomarzyć ;] ... ale pewnie spróbuje może w przyszłym roku.

malastka
27 lipca 2008
...uwielbiam!
Na razie nie mam mozliwosci,ale mysle,ze moze w przyszlym roku choc maly wypad...
Gory mnie uspokajaja.Wedrowki po szlakach rowniez.
I tak jak Portofina-uwazam,ze gory najpiekniejsze sa jesienia i wiosna.
:)

whynot
8 czerwca 2010
Ja mam to szczęście,ze mieszkam w (prawie) bezpośrednim sąsiedztwie gór. Taki wypady to naprawdę niesamowity relaks, człowiek odpoczywa fizycznie i psychicznie, bo porzez kontakt z przyrodą i błogą ciszę nabywa dystansu do pewnych spraw. Z przerażeniem jednak obserwuję jak beztrosko podchodzą turysci do górskich wypraw:adidaski, sandałki, trampki i ...japonki są na porządku dziennym. Zgroza. Trzeba pamiętać,że teren górski jest wymagający i w związku z tym wymaga odpowiedniego obuwia, na przykład takiego http://siulagrande.pl/Buty_Meindl_Air_Revolution_Lite_Lady-80.htmlleczenie kontuzji jest bardziej kosztowne niz inwestycja w dobre buty