Strona główna > Grupy > Sport > ...spacerki z Maluszkiem... :)
Sport
I wszystko o nim.

...spacerki z Maluszkiem... :)

malastka
27 lipca 2008
Spacerek z takim malenkim czlowieczkiem,to jedna wielka niespodzianka.Reakcja na mijane osoby,zwierzeta,przedmioty bywa nie do przewidzenia.Moja Mysia tak strasznie glosno krzyczy z radosci na widok psow i golebi,ze przechodnie ogladaja sie na ulicy.Jest niesamowita!Niemaly entuzjazm wywoluja tez inne male dzieci-ich relacje sa swietne.Od ogromnego zawstydzenia po wkladanie nowej kolezance palca w nos...;)
Ciesze sie kazda chwilka.
:)

Ela
6 sierpnia 2008
Dzieci lubią wychodzić "dada", dla nich to inny świat, pełno w nich nowych rzeczy. Dla takich małych pociech to jak otwarcie okna na świat... :)
Może sama nie mam jeszcze dzieci, ale wychowałam się w duuużej rodzinie ;] wyprowadzałam na spacerek brata czy siostre a potem moje ukochane siostrzenice ;D Dzieci to skarb. Park/las/alejka itp to świetne miejsce zabaw czy odpoczynku dla malucha ;]

koliberek1979
26 sierpnia 2008
Moja córcia ma już pracie 3 latka ,ale jak jest na dworze i czy to w parku, w lesie, nad wodą widać jaką radość ma w sobie jak biega i przygląda się wszystkiemu co dla niej było nowe i nieznane.Dzieci to skarbeczki od których warto brać przykład,potrafią radowac się z takich drobiazgów,a świeże powietrze i spacery to super sprawa.DZIECI są takie CIEKAWE ŚWIATA,że SZOK ;)

barbi44
8 września 2008
Rownierz uwielbiam spacery zwlaszcza nad morzem a ze zadko tam bywam poza sezonem polubilam spacery po lesie i czuc zapach drzew moje dzieci tez to lubia.

whynot
1 czerwca 2010
Uwielbiam spaceru z moim szkrabikiem, zawsze obfitują w jakieś niesamowite wydarzenia:) To niesamowite,że dzieci mają w sobie tyle entuzjazmu i radości. Powinniśmy się tego od nich uczyć, za dużo smutnych ludzi mija się na ulicy.