Strona główna > Grupy > Sport > Kobieta na motocyklu
Sport
I wszystko o nim.

Kobieta na motocyklu

giovani69
27 sierpnia 2010
Witam serdecznie, jestem motocyklistą od 7 roku życia jeździłem na wszystkim co ma 2 koła i silnik. Startuję w zawodach Motocrossowych , Cross Cantry i Enduro , poza tym szosa. W ostatnich latach zauważyłem spore zainteresowanie Kobiet tym sportem co mnie bardzo cieszy widząc jak wymijam śliczny damski tyłeczek posadzony na motocyklu podczas zawodów . Co powiecie w tej kwestii ??? Ja jestem 3x tak. Pozdrawiam Janusz. http://www.rallyfoto.pl/index.php?id=gallery_show&pgs_id=2006_cross_husky&pg=0

Przesyłam link do zdjęć z jednych z licznych zawodów jakie odbywają się w Polsce
Uwaga! mężczyzna!

giovani69
28 sierpnia 2010
Ale się zrobiło milutko, widzę ze temat całkowicie nie trafiony niestety na lakierach do paznokci się nie znam a tu to zapewne gorący temat.
Uwaga! mężczyzna!

izunia3108
28 sierpnia 2010
To że nie jesteś zainteresowany tematami typowymi dla kobiet nie znaczy, że musisz je od razu obrażać. A poza tym "Limetka" to strona stworzona dla kobiet, więc nie dziw się że nie znajdziesz tu kogoś zainteresowanego typowo męskim tematem jakim są motocykle. Zwłaszcza jeśli piszesz też o "ślicznym damskim tyłeczku". Wybacz, ale jeśli chcesz szukać rozmówców na takie tematy to chyba wybrałeś złe forum.... Pozdrawiam.

pielegniarka86
28 sierpnia 2010
ja lubię motory, ale zawody i damskie tyłeczki mnie nie interesują...

giovani69
28 sierpnia 2010
Kobiety uwielbiacie gdy Faceci was słuchają ,i co zresztą nie wszystkie spędzacie większość czasu przed lustrem ale czas jest dla was nieubłagany zmarszczki , obwisłe piersi i tyłeczek tego nie unikniecie.
Czy wystarczająco głęboko wsunąłem kij w mrowisko w tym jakże damskim portalu??? pozdrawiam
Uwaga! mężczyzna!

izunia3108
28 sierpnia 2010
Wiesz... kiedy tak patrzę na Twoje zdjęcie na profilu to widzę że jak na razie to dla Ciebie czas jest nieubłagany... I wydaje mi się że mężczyzna w Twoim wieku powinien być na tyle rozsądny i kulturalny, by nie rozprawiać na temat wieku kobiety, ani jej pośladków bo po prostu nie wypada i nie wydaje mi się żeby tematy te dotyczyły bezpośrednio Ciebie-bo jak to już raz ujęłam czasy swojej świetności masz już za sobą... A co do tego kija w mrowisku to nie wydaje mi się ;P Jeszcze raz pozdrawiam.

SummerOblivion
29 sierpnia 2010
Powiem Ci tak napisz może na forum motocyklowym. To że nie lubię motocyklów (jest to dość niebezpieczne) nie czyni mnie od kogoś lepszym albo gorszym. To że nie rozmawiamy na temat motocyklów nie oznacza że gadamy o lakierach tylko. Ściągnij te klapki z oczu to może nie bedziesz musiał patrzeć na "damskie tyłeczki" na motocyklu, tylko jakąś znajdziesz...

giovani69
30 sierpnia 2010
Nie narzekam na damskie towarzystwo ale zrzędliwe jędze mnie bardziej pociągają .Bez urazy
Uwaga! mężczyzna!

Ela
30 sierpnia 2010
Oj nie ma co się kłócić kochani.

giovani69
30 sierpnia 2010
Święte słowa Elu niema sensu życie jest zbyt krótkie ,a tak na marginesie ja naprawdę nie mam nic do Kobiet wole dawać im dowody miłości a nie rozgoryczenie.
Pozdrawiam Elu jesteś rozsądną Kobieta co mnie bardzo cieszy.
Uwaga! mężczyzna!

Ela
31 sierpnia 2010
A co do tematu ;] Motory są super chętnie bym ubrała skóre rozpuściła włosy i wsiadła na takiego ścigacza xD Nie chodzi o niebezpieczne prędkości, itd.
hhehe ale niestety nie mam takiej zabawki, a nawet prawka ;]
Może kiedyś, kto wie.

giovani69
31 sierpnia 2010
To miło że siadła byś na ścigacza, ja ze względu na wiek jak jak słusznie zauważyła Izunia 3108 nie jeżdzę na ścigaczu to zbyt szybkie motocykle, śmigam sobie na cruzerze to bardzo ciężkie motocykle dla starszych panów jak to śmieją się młodsi koledzy a koleżanki które jeżdzą mówią że jeździmy ERKĄ bo mamy rozwarcie,(chodzi o to że szeroko mamy rozłożone nogi.Pozdrawiam Elu
Uwaga! mężczyzna!

noto
2 listopada 2010
A ja sie dolacze - uwielbiam motory, sama mam Honde, wprawdzie teraz tylko 125 zeby dojezdzac do pracy, ale w przyszlosci marzy mi sie jakis custom chopper, byle v-twin, w miare lekki i chlodzony powietrzem, zeby mial te 'porzadne' brzmienie :)
W garazu mamy tez XL 650, wiec od czasu do czasu smakuje jazdy terenowej :)
Ze scigaczy prawdopodobnie zainwestowalabym w Ninje albo CBR, choc podobno te drugie sa nie za bardzo wygodne.

Wiec prosze nie narzekac, osobiscie znam wiele kobiet, ktore rowniez pasjonuja sie dwom kolkami i jakos udalo im sie "nie wywracac tylkiem na siedzeniu" ale jednoczesnie zachowac ich kobiecosc :)