Strona główna > Grupy > Sport > 6 weidera
Sport
I wszystko o nim.

6 weidera

pleasure
12 lipca 2010
Dziewczyny. Czy któraś z was "przerabiała" 6 weidera?
pytam bo chciałabym zacząć, ale nie wiem czy będą efekty :

lena163
12 lipca 2010
Ja nie przerabiałam do końca tylko do 14 dnia ale efekty były bardzo widoczne niestety potem kilka razy nie mogłam ćwiczyć i ciężko było wrócić. Generalnie mam w planach powrót mimo że najbardziej kaloryfer by się przydał na lato to jednak efekty o każdej porze roku dają satysfakcję. Jest to metoda męcząca ale skuteczna :)

pleasure
12 lipca 2010
myślę o tym i myślę i nie mogę się zebrać do cwiczeń:( a wcale leniem nie jestem, bo jeżdże na rowerze itp... a do brzuszków nie mogę się zachęcić:(

agusiaczek
13 lipca 2010
Ćwiczyłam, ale musiałam przestać, gdyż mam problemy z kręgami szyjnymi i po tych ćwiczeniach jakoś udało mi się je naruszyć. Nie mogę brzuszków, ani ćwiczeń które wymagają skrętów karku.

Ela
14 lipca 2010
6 weidera jest jak najbardziej skuteczna, tylko,że sukces osiągniesz dopiero jak będziesz regularnie ćwiczyć ;]
Ogólnie jeśli każdy by rano i wieczorem poświęcił po 30 min dziennie na ćwiczenia, to by utrzymał idealną sylwetkę /oczywiście pod warunkiem, że jesz tyle ile organizm potrzebuje, nie więcej/.

pleasure
15 lipca 2010
Rano nie dam rady, mam za mało czasu ;] ale wieczorem czemu nie ;)
Dziewczyny zaczęłam 6 weidera w dniu wczorajszym...z mamą :D

GuruM
8 grudnia 2011
6 weidera jest to dość ciężkie ćwiczenie. Wymaga wysiłku i co najważniejsze systematyczności. Mało komu udaje się dotrwać do końca ;) Poza tym żadne ćwiczenie siłowe nie odsłoni mięśni brzucha tylko je wyćwiczy. Aby odsłonić mięśnie trzeba usunąć stamtąd warstwę tłuszczyku ;)
Uwaga! mężczyzna!