Strona główna > Grupy > Sport > ubrania do ćwiczeń
Sport
I wszystko o nim.

ubrania do ćwiczeń

natural
1 czerwca 2010
Wiem, że niektórym ten temat może wydać się śmieszny i niepotrzebny, ale moim zdaniem połowa sukcesu w ćwiczeniach, zależy właśnie od dobrze dobranego stroju sportowego. Jest mnóstwo marek, które oferują dobrej jakości ubrania, ale tak naprawdę jak przychodzi co do czego, to ciężko jest się zdecydować na jakiekolwiek z nich. Ostatnio słyszałam o marce Under Armour i zaczęłam się zastanawiać nad kupnem ubrania tej marki. Podobno te ciuszki zrobione są ze specjalnego materiału, który pochłania pot i nieprzyjemny zapach. Myślę, że warto coś takiego sobie kupić. Może ktoś z was ma takie ciuszki i może mi coś więcej na ich temat powiedzieć. Będę wdzięczna.

Merc
4 czerwca 2010
ja wolę swoje stare dresiki i koszulkę dobrego znajomego (chłopaka ) daje to mi najwiecej siły i demotywauje mnie xD

Szlachetna
16 czerwca 2010
Może niekoniecznie połowa sukcesu to ciuchy;) ale na pewno nie jest to śmieszny temat. Ja uważam że buty i dobry oddychający dres gwarantuje bezpieczeństwo i komfort ćwiczeń. I pewnie większą wydajność. Buty chronią nogę, a ciuchy powinny zapewniać skórze oddychanie, wygodę, nie krępować ruchów. Wiele firm robi super ciuszki. Dla mnie ważne są na przykład koszulki. Mam spory biust i dobra podtrzymująca koszulka z nike czy pumy naprawdę zmienia dla mnie jakość fitnessu. Jak mówię firm jest wiele, te ciuchy trochę kosztują, chyba że wie się gdzie szukać. Ja kupuję takie sportowe ciuchy i buty na tanisport.pl. Mają tam wszystkie klasyczne firmy sportowe, dużą rozmiarówkę i przede wszystkim kosztuje tam wszystko z połowę taniej niż w salonach firmowych.

nonszalancja
17 czerwca 2010
Wcale nie jest to śmieszny temat, ja się przekonałam do takich oddychających ciuchów na wycieczkach górskich. Kilka razy złapałam jakieś przeziębienie tylko dlatego, że mnie zawiało na szlaku. Takie same ciuszki mam na fitness i też Ci polecam, choć w galeriach i sklepach firmowych nie są najtańsze, to rozglądnij się za alternatywą, chociażby ten sklep, o którym pisze Szlachetna. Czasami kupując w necie można sporo kaski oszczędzić. :)

aluta20
13 października 2010
Oczywiście, że to w czym ćwiczysz wpływa na komfort twoich zajęć. Ja jeszcze niestety nie mam odpowiedniego stroju do jogi, ale zaczynam się powoli za nim rozglądać. Ja lubię w każdej sytuacji czuć się estetycznie. Najlepiej czuję się mimo wszystko w legginsach lub getrach. Nie przepadam za krótkimi spodenkami ponieważ nie nadają się one do każdego rodzaju ćwiczeń :)

bialaperla
8 grudnia 2010
Czy połowa sukcesu to nie wiem :D Ale komfort podczas ćwiczeń na pewno jest ważny. Dla mnie nawet bardzo. Odzież termoaktywna faktycznie się sprawdza podczas intensywnego wysiłku. Możesz sobie poszukać odzieży Odlo - dobrej jakości ciuszki termoaktywne. W internecie możesz je na przykład znaleźć na siulagrande.pl w sklepach stacjonarnych nie wiem gdzie. Trzeba szukać.

Mimi
20 lipca 2011
trzeba szukać w dobrych sklepach ze sprzętem sportowym, ale coś w tym miejsc, że jak się nie ma wygodnego stroju do ćwiczeń, to rzeczywiście można czuć dyskomfort, dlatego zgadzam się że dużą cząstką sukcesu w ćwiczeniach stanowi ubranie, ja ostatnio kupowałam spodnie do ćwiczeń na taniebuty.pl i maja tam duży wybór ubrań do ćwiczeń w konkurencyjnych cenach