Strona główna > Grupy > Sport > kaloryfer u faceta !!.
Sport
I wszystko o nim.

kaloryfer u faceta !!.

muminek
6 maja 2010
dziewczyny .. potrzebuje pomocy !!!..

mój chłopak chce mieć wyrzeźbiony brzuch .. (kaloryfer)
tylko niezbyt wie jak się do tego zabrać - a ja tym bardziej . może wy miałyście styczność z czymś takim i wiecie co jest najlepsze .???

BARDZO WAS PROSZĘ O PORADY !;)

J000000000010
7 maja 2010
No jak to jak ; D

Niech chłopak ćwiczy , ćwiczy i jeszcze raz ćwiczy ; )
Bez pracy kaloryferka nie będzie ; p
Brzuszki , pompki i niech spróbuje A6w , wpiszcie to sobie w google ; ) To są takie dość trudne i pracochłonne ćwiczenia ; ) Jak to będzie robił co dziennie wieczorem no i oczywiście lekka zmiana diety to powinno podziałać ; )
Mój już ma ; ]

Powodzenia ; )

Merc
9 maja 2010
Mojego brata kolega jest 'piłkarzem'. On o wszystko mnie się radzi, pyta, taki a'la przyjaciel i on mnie się pytał jak on ma zrobic sobie kaloryfer i to jak najszybciej, bo chłopaki się z niego śmieją i dziewczynę, którą chce miec ona lubi takie mrr kaloryferki ^^
Ja mu powiedziałam żeby robił brzuszki, pompki i zmienił jedzenie na trochę zdrowsze. Dzisiaj przyszedł zdjął koszulkę i mi baaardzo podziękował. Mega śliczny brzuszek :-)

Adka
11 maja 2010
Niech idzie na silownie,tam sa eksperci pomoga mu dobrac odpowiedni sprzet do cwiczen aby uzyskac piękny,wyrzezbiony brzuch.

Szlachetna
31 maja 2010
Tez mi się wydaje że to najlepszy sposób. Próbując samemu i nie znając się na tym może osiągnąć kiepskie efekty, bądź wyrzeźbić sobie inne partie mięśni i na przykład wyrzeźbić sobie kark zamiast brzucha;) Kaloryfer wygląda bardzo ładnie, lubię go podziwiać u innych, ale sama preferuję chudzielców i nie chciałabym żeby mój chłopak był "wyrzeźbiony". Ale co kto lubi;)

GuruM
8 grudnia 2011
Dieta, odtłuszczenie brzucha a potem ładne jego rzeźbienie. Każdy ma mięśnie brzucha ! dość łatwo je wzmocnić ale trudniej odsłonić spod warstwy tłuszczyku. I niech nie ćwiczy tylko brzucha bo dziwnie będzie to wyglądać ;)
Uwaga! mężczyzna!