Strona główna > Grupy > Sport > Spacer z ukochanym niemożliwy...
Sport
I wszystko o nim.

Spacer z ukochanym niemożliwy...

Lola86
4 marca 2008
Czy są tu jakieś kobietki mające faceta, którego nie da się wyciągnąc na spacer po lesie, plaży (ogólnie na łono natury) , ponieważ nudzi go to i woli iśc na miasto do knajpy lub chociaz do kina ??

kaomka
13 marca 2008
Zgłaszam się . Chociaż może już nie pasuję do tego opisu, bo zakończyłam niedawno 7-letni związek. Ale wiem o co chodzi, mój były partner kompletnie nie lubił chodzić na jakiekolwiek spacery i najlepiej albo wolał spotkać się w tym czasie z kumplami w jakimś pubie lub ogólnie zostać w domu i pooglądać telewizję. A jak już po wielu prośbach i groźbach w końcu udało się wyciągnąć na jakiś spacer to był on bardzo krótki i męczący także dla mnie. A ja uwielbiam spacerować bez względu na pogodę i nawet nie muszę mieć jakiś specjalnych miejsc do tego, po prostu fajnie jest pochodzić ulicami we własnym mieście.

(?)
16 marca 2008
no wiem co czujecie...mojego co prawda czasem zdolam wyciagnac z domu na spacer ale najpierw musze sie na prosic...on woli siedziec w domu przed tv i grac na konsoli...no coz...faceci...

Ela
3 kwietnia 2008
Mój jest wybredny ;] wiec wyciagam go zwykle do Lasku pobliskiego ;] przynajmniej mamy chwile dla siebie